Olycksfåglar i familjen!

Tänkte jag skulle ha ett ensamt litet inlägg om min lilla olycksfågel nr: 2 i familjen!!

Elliot har ju vart den som skadat sig mest jämt….. han är olycksfågel nr: 1…listan kan göras lång:

* 3 v. Han flyger ur sin bilstol på en innebandymatch. Ansiktet före i betong golvet, mår fortfarande dåligt av den händelsen. Akuten o koll….läkaren tittade på mig med en sympatisk blick. Sa "lilla mamma, du har nog tagit detta hårdast av alla, bebisen har inte skadat sig alls"…..jag hulkade o grät som ett barn.

* 6 månader, hemsk magsjuka som torkade ut honom så det blev färd till akademiska.

* 1,5 år, ramlar i badkaret o slår upp ena ögonbrynet. 4 stygn på akuten…..

* 4 år, ramlar ner från rutchkanan. Högst upp så fallet var ca 3,5 meter ner. Huvudet före…… Akuten, var hos dagmamman. Efter det samtalet minns jag kanppt nånting, vet att jag körde mot rött ner till akuten. Där satt han nästan avsvimmad av hjärnskakningen alldeles blodprickig i pannan… Bruten arm som fick bändas på plats då båda piporna gått av. Jag svimmade nästan o fick åka rullstol ut från sjukan. Återhämtade sig från hjärnskakningen på någon timma….barn kan tydligen göra det.

* 8 år, svimmar av i hallen…får kramper. Epilepsikoll…dock så var det inte det. Bara vanligt att barn får kramper efter svimning. Han hade tydligen ruckat på sin lösa tand hela dagen vilket kan göra att detta händer….

För o inte snacka om alla barnsjukdomar och annat han råkat ut för. Nu hoppas jag han får vila från allt sånt där lääääänge läääääänge….

Istället har storebror börjat härja nu. Häromdan berättade jag ju om hans nackspärr med nackkrage o hela baletten.

Så igår sitter vi o glor TV, Thedde o lillebror bygger på en hamsterbana till hamstrarna. Ja, jag vet inte om det är bra eller dåligt för hamstrar att gå en bana….;) Huxflux flyyyger han in med panik i ögonen o skriker "Jag har skurit mig". Jag blir kall i hela livmodern! (Det blir jag alltid när ungarna gör sig illa!) Störtar upp o ser ett stort gapande sår i handleden….. blodet börjar sippra. Annars är det helt vitt….. HUUUUUUU!!!

Cool bara tänker jag…… tare coolt fast jag känner att benen blir tunga!

In under iskallt vatten för o se hur illa det är?! Ja, det ser inte fint ut, blöder inte mycket men är uppfläkt! Han har försökt karva i banan som är gjord på en kartongbit….med en mattkniv som han sluntit med. Ja, ni vet kanske själva hur vass en mattkniv är?!?

Akuten, lillebror vill inte me utan åker till sin pappa….. 2 timmar på akuten. Mycket hmmm, kanske , om, ifall vi ska sy! De beslutar sig för att tejpa samt att det ska hållas stilla o rent o torrt i minst 1 vecka.

SUCK, nu får det va nog ett tag igen känner jag….vill inte…. Jag ska föda om 4 månader, är inte det tillräckligt med smärta för hela familjen??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

*gråter*

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x