Ultraljud o powermeet!

Goodmorning…. monday morning. Sista arbetsveckan knallar på…..

SKÖÖÖNT!

Okej lite händelser:

Fredag: Var o tittade på vår bebis på ultraljud. Åååh….sååå fiiin. Fast man bara ser benpipor o sånt…. 🙂 Började lite skakigt då hon inte såg en magsäck tillfredsställande. Brrr…. vi fick gå på promenad för att ge bebisen en chans att fylla på den. Gick tillbaka…..ingen magsäck syntes. Huuuuuu….tillbaka igen efter en timme. Å då minsann hade bebisen fyllt på med lite fostervatten.

VI VÄNTAR EN LITEN KILLE!!!!! 😀 Han visade snoppen flera gånger så det gick liksom inte o undgå att se det. Han visade upp den från sidan, uppifrån….jag från alla håll och kanter. Excibitionist som sin mamma kanske 😉 Efter ultraljudet var jag totalt urlakad och grät floder när jag ringde barnen o berätta att de skulle få en lillebror…..mycket spänningar som släpper när man får veta att den mår bra därinne…..o att inget var galet som jag någonstans gått o trott! 🙁 En lycklig Tony som lite hoppats på en grabb….. o jag är lycklig för jag tycker det ska bli cooolt o få 3 grabbar.

Lördag: POWERMEET…..yeah!!! Vi fick minsann låna lillebrors Trans Am, ja alltså Tonys o ragga runt med på powermeet, Thedde var överlycklig……Elliot var hos en kompis hela dan så han "slapp". Vilket folk det där är.. jag kan nog inte säga att jag käner nån slags samhörighet med dom!? Ja alltså raggarna….. oh herregud! Hahaha….mycket har man sett i helgen.

Söndag: Tvättades det bilar….både vår o raggarbilen in och utvändigt!

O nu är jag här……tjohopp!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SYSKONKÄRLEK…hur ser den ut egentligen??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x