Bajs till trädgård!

Ja, godmorgon….tidigast i stan en söndagmorgon men det är som vanligt, inga konstigheter……jag är ju funtad såhära! Morgonstund har guld i mund……SNAAAAAAAAAAARK!!!

I alla fall…. vi har vart så jävla duktiga. Vi håller på att få ordning i vår trädgård, just i detta nu står det lite hinkar o skit utspridda men annars. Vi har gjort det så fint det går med dom grunderna vi haft. O det är typ inga alls, eller vad sägs om:

* Hundskit i trädgården, då snackar vi inte en korv utan tjufler korvar. SPYYYR

* EN stor jävla björk uppställd på gården som var way to big, den sög upp all vätska för gräset som var obefintligt.

* Man kunde tro hon planterade ogräs, o faktiskt på riktigt tyckte det va fint……

* Ogräs ogräs ogräs…..o återigen ogräs.

Nu jäklar i min lilla låda, med början förra sommaren så har vi styrt upp det lite grand….

Uteplatsen…. här var det vildvuxna björnsbärsbuskar som härja, verandan ska byggas om totalt nästa sommar.

I det här hörnet fanns bara ogräs o hundbajs…. efter lite gruskånkande och köpa av buxbom o perenner, o små stativ med pelargoner så funkar hörnan oxå….vi sparde en rododendro som jag hade stora förhoppningar på, 3 fucking blommor fick vi på den, fanskapet grävdes upp o gavs till svärmor!

Här ser ni lite av den "vackra" verandan….. här har vi satt upp ett litet blås och insynsskydd, under så växte det vilt av björnbärsbuskar och ogräs! Så hittills har jag försökt att plantera nåt men utan resultat, allt bara dör…..nu blev det grus…o så ska jag inhandla 3 krukor o ställa upp me nåt tjossan i.
Klurar på att nu gå o väcka upp dessa……hmm…såg nu att klockan va lite över sju, kanske inte ändåra….gubben drack lite folkisar igår o fastna framför TV:n till 02.00…så det kanske är taskigt.
0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vårt nya vrålåk till ”lilla fin”

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x