AUKTION IGÅR!!

Ja….då har man semester….helt underbart!!! Jag kan inte riktigt fatta att de e så…. faktiskt. Tycker sååå synd om Tony som snällt fick åka o jobba i morse. Han mådde inte bra av det märkte jag…. vi var dessutom på grillkväll hos ett par kompisar igår, o han drack några öl…. hmm, vet själv hur man känner då! 🙁

Hörrni…igår var jag o Tony på auktion heeeela dan, massor med folk, deesutom ropade vi in allt detta för 395kr. Jag ska in med lite antikt i mitt hem nu….känner att jag vill blanda modernt och nytt. Tror att det kan bli en schysst kombination.

Här har vi en soffa, från rokokoperioden…..sätet är i beiget och i jäkligt shysst skick! Ska måla träbeslagen vita… ska givetvis in med bilder när allt är färdigt…..

Ett litet bord, ska målas vitt…..har ingen plats till denna än, men det kommer!

En rariret, från tidigt 1900-tal tror jag om inte tidigare….. den e sååå söt, ska måla om den o fixa mys med madrasser o gulliga lakan! "lilla fin" kommer få en sööööt säng!!

Ett runt bord till soffan….. ska målas vit!

Byrå, nya beslag o målas vit! "Lilla fins" byrå!

Dessuom blev det en babykorg, den ska "lilla fin" bo i första månaderna i sitt liv. Sen blev det en stor golvlampa, den ska oxå målas vit…. men den hade en jättefin skärm så den får va kvar! Sen blev det lite småtjafs….men fattar ni….395 kr för allt! Kan fortfarande inte fatta….

Nu vet jag att många bara vill ha supermodernt i sitt hem. Vi har själva haft ett sånt hem. Känner dock att jag saknat lite tyngd…vet inte hur jag ska förklara det. Men det moderna är lite stelt för mig…. jag gillar det prydliga, inte för mycket grejer stilen! Ska fortsätta ha den stilen men ska in med lite finess på det… vi får se hur det slutar, men tror att det kan bli riktigt schysst o annorlunda!

Dessutom är jag galen i vitt just nu, har inte så mycket vitt i mitt hem nu så jag tror detta kan göra att det lyser upp det hela…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bajs till trädgård!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x