Snart börjar viktresan…

Godmorgon bloggisar….

….idag är det måndag va?? Jag har ju fasen ingen koll… igår trodde jag det var typ tisdag! SNARK!

Nu är det en vecka kvar tills husbandet ska börja jobba igen. Vi har ju haft det privilegiet att ha honom hemma jag och Milo. I somras var han så dukig och tog ut 2 veckors semester för att kunna göra såhär när vi fick vår bebis. Nu har han vart hemma sen Milo föddes den 4/12. I nästan 1,5 månad…. lyxigt värre! 

Det känns helt klart ovant att han snart ska börja sitt vanliga liv och jobba…. och jag o Milo vårt vanliga liv här hemma. Jag har laddat upp med en Babybjörn sele som jag får hem på onsdag….. kan va skönt att ha 2 händer fria ibland så då får bebis sitta i den och filosofera. Sen ska jag ladda upp med att äntligen börja ta tag i min vikt! Jag ser fortfarande ut att vara i femte månaden, magen vill inte sjunka tillbaka. Får se om jag vågar bjuda på en bild på det senare…..
 
Ja ni minns välhur det såg ut??? Kanske inte så konstigt att magen har svårt att gå
tillbaka med tanke på att den var enorm och att den innehöll en jäätebebis på
4 900 gr, 1 kilo moderkaka o 2 hinnor av fostervatten!!! PUST!!! 🙂

Jag känner mig rätt lugn ändå…. jag är 36 år, fött för 5 veckor sen + att det faktiskt är mitt tredje barn jag får så jag är inte orolig så. Jag vet att det försvinner så småningom men det kommer krävas stenhård disciplin från mig! Jag är inte en sån som får nåt gratis… jag får slita ärslet av mig för varje kilo!!! Kommer behöva all världens pepp o palla med det…. så husbandet ska oxå köra igång samtidigt som mig. Skulle ju inte funka annars… jag skulle troligen slå ner han om han smaska på nåt gott när jag äter gurkstavar! NONO….det funkar inte tamejfan!

20 kilo ska av! Fattar ni hur mycket det är??? 20 kilo väger ju ett stort  barn,,,,, 20 kilo väger en rodel på rodelbanan i Rättvik…. 20 kilo väger en stor hund….. 20 kilo väger en barnvagn….

Å det ska av mig! Huuuuu….. anledningen att det är så mycket kvar är att jag ju slutade röka för snart 2 år sen. Jag gick upp 15 kilo då. Å dom 15 kilona blev jag inte av med innan jag blev gravid. Jag hann att gå ner 5 kilo av dom men sen var det liksom ingen mening när man skulle svälla järnet i 9 månader.
Graviditeten gav mig 26 härliga kilon!! Jihooo… så ja, 36 kilo var det på BB.  Om man nu räknar med dessa 10 extra som redan satt på mig. Kan ni haja???

16 är borta av att föda o så…. men 20 kvar som sagt!! Min önskan är att få bli av med det till sommaren 🙂

HEJJA NINIS!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..