Hur gör ensamstående spädismorsor egentligen???

Jag har inte sovit nåt än…. Milobebis sover så korta stunder så det är ingen idé känner jag. Däremot har jag varit o hälsat på mamsing på jobbet och hon sa att nu var det dax att komma "hem" o sova. Tänk att man alltid kommer vara lilla Nina för ens föräldrar…hur gammal man än kommer bli! 🙂

Så ikväll blir det först o främst fisk i ugn, sen får nog Ninis kanske sova nån timma på kvällen då mormor o morfar tar över Milobebis. Jag ska ju hålla en hel vecka så det blir ju kanon att få komma hem till mamma o pappa med grabbsen o "vila" lite. Mormor kunde inte sticka under stol med att det ju faktiskt bara är roligt om vi kommer…. 🙂 

En sak jag inte fattar är hur fasicken ensamstående spädbarnsmammor klarar av det här med att ha barn…alldeles ensamma….dag ut och dag in, natt efter natt, månad efter månad….. hur i h-e pallar dom?? Jag bara undrar o säger HATTEN AV FÖR DOM damn it!!! Shit, vilken prestation…..

Bjuder på lite bilder från oss här hemma ifall nu husbandet skulle kika in på bloggen….. har fått sms om att hemlängtan är stor…. förstår honom faktiskt….

Nybadad bebis är bland det absolut mest fantastiska som finns….

En till duktig storebror!!

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch…Milo sover en utav sina powernaps!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..