SMINKTIPS!!

Det var fler som ville ha mer sminktips på bloggen här minns jag…..

o varför inte tänkte jag. Ibland när jag kommer på nåt bra ska jag dela med mig av det till er… Tips är alltid bra, sen om man tar tipsen till sig är ju en hel annan femma.

I alla fall…

…när man vill att ögonskuggan ska sitta hyfsat bra så är det ju bra med nån slags primer under. Nåt kladd helt enkelt… kruxet med kladd är att man inte får ha för mycket av det. Då blir det lätt att det blir en sån där fet rand uppe på locket, i själva lockvecket eller vad man ska kalla det för. Ser överförjävligt ut!

Först o främst ska ni köpa det här:

HIGH TECH LIGHTER från make up store! Min favvofärg är platina…. den är mest neutral oxå. Den är skitbra för just det här ändamålet. Man har på lite tunt på locket med en pensel. Sen duttar man på sin ögonskugga för att sen tona ut den ordentligt med en ren pensel.

På riktigt så sitter ögonskugga hela dan…. det finns gånger då jag somnat ifrån tvättning av ansiktet efter en partykväll o jag LOVAR…. ögonskuggan har suttit nästintill perfekt på morgonen. Ett tips för dig som är i singelsvängen o kanske är på en bortamatch…vakna upp snygg som fan liksom! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..