FÖRLÅT M!!!!

Var precis o läste på en kompis blogg som har det jobbigt….

…då slår det mig hur jäkla fullt upp jag har. Jag hinner ju knappt duscha liksom….hur ska jag då hinna finnas till hands för en vän som har det tungt kan man undra? Men DET SKA MAN tycker jag….. man ska kunna finnas där ALLTID!! Får ont i magen när jag känner att jag inte hunnit……

Jag vet att hon vet att jag skulle vilja finnas där 110%…..o jag vet oxå att hon vet hur det är med småbarn. Hon klandrar mig inte… det vet jag. Dock så behöver hon goda råd och en massa pepp just nu…kanske bara en ael att gråta emot.

M….jag vet att du läser här…. jag finns för dig, i ur o skur… jag kommer som ett skott om det behövs!!!

Hur får man tiden att räcka till när man har bebis???? Jag bara undrar……

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..