Bar mage???

Läste precis på Aftonbladet att det ska vara bara magar. Sommarens mode fortsätter. Det ska vara såna korta 80 tals tröjor som säkert ni oxå haft på er när ni var yngre. Eller i varje fall några utav er. Jag hittade ett foto på mig från det glada 80 talet. Jag är 18 år på bilden och så jäkla stenheeet i mina kläder. 🙂 Det jag märkte var att jag ju faktiskt skulle vara JÄTTETRENDIG om jag hade såna här kläder på mig idag!!

MAGTRÖJA = Check
SOLBRILLERNA a la Ray Ban = Check
HÖGA JEANS = Check
BRUNT LÄDERSKÄRP = Check
HATT = Check 

Trendigt värre ha??

Aja, nån magtröja blir det inte idag. Alltså…. herregud. Vet ni att jag börjar garva för mig själv när jag tänker på att jag skulle ha en sån tröja på mig och vara seriös. Hahaha…. nu sitter jag här o skrattar för mig själv. Så vad än Sofi Fahrman säger så NEEEJ, jag skulle INTE ta på mig en sån. Jag antar att hon inte menar att såna som jag ska ha den heller…. hahahaha! Undra tro om det finns en maxmidja på såna tröjor. Ja alltså en sån dold regel…. ni med mer än 70 centimeters midja kan glömma magtröjan…. who knows!?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..