Vägen mot 60 kilo är startad!

Japp, då har vi startat. Idag är morgonpromenad på 45 minuter avklarad och den första drinken Cambridge. Jag känner mig tokladdad. Synd bara att jag fyller år imorgon. Ska baka en herrans massa idag tänkte jag och jag som är en sån sucker för sånt där mumsmums kommer väl klättra på väggarna! MEN, jag kommer att äta tårta imorgon kväll…. jag tänkte att det nog är idiotiskt att börja med att sitta och dregla. Det här ska ju vara ett sätt att leva och i ett liv ingår ju att kunna unna sig och faktiskt så fyller ju folk år året igenom.

Aja, som ni ser så väger jag alltså 75.4 kg. Jag har gått upp typ 3 kilo i sommar och det ska av nu igen dåra. Det är 15.4 kg att gå ner i vikt. Tänk er…. 15 mjölktetror. SHIT, det är sjukt tungt och det svingar jag omkring på nu. Helt i jävla onödan…. Nu ska det av. ALLTIHOP!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..