Skäggiga ORKITANTEN!

KOLLA KNOPPARNA!!??

En bräda jag gjort…
Jag och mina orkidéer! 🙂 Jag är bara så inihelskotta glad att jag
äntligen lyckats klura ut gåtan hur i helsefyr jag håller liv i dom! 🙂

Kommer det bli så att jag på äldre dagar sedan sitter i en liten etta fylld med orkidéer. Då pratar vi inte några stycken utan nu pratar vi obscent mycket. Sådär så det snuddar vi sjukligt. Jag sitter liksom i ett hörn i en gungstol och man ser bara vita blommor överallt. Ska man ta sig fram får man hänga i lianer i taket. Där kommer jag sen sitta och smutta på min kopp kaffe och njuta av mina orkidéer. Det kanske blir så att en katt smyger omkring där i min etta oxå. Han kommer ha några orkidéer i sitt halsband kanske. Ungarna som smyger på mig och kikar in i mina fönster kallar mig för läskiga orkidé tanten. ORKITANTEN! Hon med dom där långa skäggstråna, kutad rygg och orkidéerna.

Huuu…. fy farao. Kanske måste börja samla på någon annan blomma snart?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..