Ja men hur går det nudå?

Jag gillar ju PO.P kläder. Har en del till Milo men långt ifrån så mycket som jag skulle vilja ha. De
kläder jag köpt och använt har verkligen hållt kvalité. Sen vet jag att en del blivit besvikna på vissa produkter.
Det har dock inte hänt mig, inte ännu i alla fall. Tipsar om att man får 20% på valfri vara som medlem fram till och med julafton nu. Så kika in på deras—-> hemsida om du är intresserad.  Kan ju vara bra att köpa sånt som kostar MULTUM i vanliga fall med ett sånt erbjudande!

Ok, i ärlighetens namn nu allihop! Hur går det med julklapparna? Är ni klara eller? Jag är LÅÅÅÅÅNGT ifrån klar, dock så har jag koll på vad som ska handlas på ett ungefär. SÅhär är det varje år och jag känner ett konstigt lugn precis innan, sen när jag väl ska ut och handla allt grips jag av en SJUK PANIKKÄNSLA! Jag virrar omkring i affärerna med en stirrande galen blick och jag hör hur det viskas ”Såg du den där rödhåriga galningen som verkar vara påtänd?” bakom min rygg. Allt slutar oftast med att jag skällt ut familjen, gråtit några skvättar, köpt presenter jag tycker är skit eller alldeles för dyra, glömt några och typ krockat bilen när klockan är typ 20.00 den 23 december. Sen skare vara en uppesittarkväll på det, MY ASS….

Varför blir det så?

Varför lär man sig aldrig?

Jag har en kompis, ok…. det är Satu min vän. Det är lite kul för hon har börjat läsa här inne så då är det extra kul att nämna henne vid namn. Hon är helt fenomenal, hon börjar handla julklappar i februari typ. Sen lägger hon dom prydligt på hyllan och plockar fram dom till julen efter. Ett år hade hon väl 5 par jeans till sin dotter hon plockade ner och slog in i paket. Det kallar jag framförhållning… Tänk om jag var som Satu?! Fast ingen kan vara som Satu, för hon är en hetlevrad finska från norra lappskogarna med ett jävla riv i sig och som dånglar i sina stortår i golvet när hon blir riktigt förbannad. Ni skulle se det själva, det roliga är att hennes son ärvt samma egenskap. SÅ tänk er bånglandet av stortår i golvet när dom är osams. Mina tår skulle gått av för längesen, men inte Satus. Det är för att hon är en stenhård brutta. Jag är kanske lite rädd för Satu när jag tänker efter! :)))

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

CLINIDERM

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x