Julen svischade förbi!


















Lite utav våra julbilder. Det är över 300 tagna, både jag och husbandet
älskar det här med bilder så det blir lätt en överdrift. Såhär såg vår jul
ut på ett ungefär.

Det är måndag och vanlig dag igen. Julen swischade i vanlig ordning förbi och husflux är det måndag. Idag började även husbandet jobba vilket känns väldigt konstigt. Det är bara jag och Milobebis hemma då pojkarna kommer lite senare.

Julen var väldigt mysig, nästan lite trist att den är över även om jag ärligt talat känner att det är lite skönt att bara få slappna av lite nu. Det blev väldigt stressigt inför denna julen och jag kände mig väldigt trött när jag väl fick landa på självaste julafton. Nu har jag fått sova ganska mycket dessa dagar efter jul och det känns skönt för själen. Man SKA inte stressa som jag gör ibland men det blir tyvärr oundvilkligt emellanåt. Nu ska vi i alla fall njuta av dessa dagar, Milobebis är hemma från dagis och stora killarna har jullov. Hoppas på slappa dagar och kanske en del bra filmer som ska betas av.

Börjar denna måndag med ett besök hos svägerska och svåger, Milo och jag bränner dit på eftermiddagen. Känner mig som en svullen julgris efter all mat och längtar efter att få dra igång med mitt LCHF:ande igen. Har faktiskt smystartat lite idag, behöver några dagar utan snask och kolhydrater.

Förresten…. julklappar jag fick:

Morgonrock (från åhlens som jag önskade mig här på bloggen, den är ljuuuuvlig)
Boots (liknande dessa från Nilsons jag oxå bloggat om)
Mössa
Pengar
Ring
Presentkort på Lindex
Presentkort på H&M

Teskedar (har så dåligt så det var väldigt bra)

Jag är såååå nöjd, jag måste ha vart väldigt snäll i år! 🙂

Ha en din måndag alla!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dan Reed och julmyset fortsätter….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x