ANNONS

Kalaset i bilder

/


Oki, efter att ha hört Thedde hosta i en timme så förstod jag ju att
unge är vaken. Han vill ha frulle på sängen och sin morgonpresent!
In steg vi alla och sjöng ”Ja mår illa” som Milobebis sjunger!


Inspektion av morgonpresenten! Rätt märke? YES.
Tillräckligt dyr? YES. Önskat sig? YES. En stickad
tröja att ha med väst nu när våren är här. YES!


Okej, den här grejen vi hade fixat till Thedde hade jag väldigt höga
förväntningar på. Jag hade googlat och letat efter grejer så att jag
själv hade kunnat göra den. Men jag var ute försent. Så vi lejde bort
det. O så fick vi den här! 🙁 Inte alls som vi tänkt och inte alls så fin).
Ångrar nu att jag inte gjorde den själv….

Jag ville den skulle se ut typ såhär:


Ser mycket svårare ut än vad det är konstaterar jag när jag läser på
recepten på dessa tårtor. Hmmm… blev faktiskt väldigt besviken då
jag hade väldigt höga förväntningar. Anlitar man ett bageri så borde
man få en finare tårta….eller vad tycker ni?


Några har satt sig till bords för att hugga in på pajen jag gjorde!


Sallad och pajhaket.


När sen mormor och morfar kom med beskedet att en eu-moped skulle
inhandlas och han skulle själv få vara med och välja så blev han så-
här glad. ”TAAAAAAAACK mormor och morfar!!!!!”


Några utav korten och innehållet var i de flesta fall pengar så nu har
ungen gått och blivit rik! 😉 Obeservera tavlan som Theddes farmor
målat. Det är en bild jag tog på Thedde när han var nästan 1 år. Den
har hon sen målat. Jag blev så himla rörd, grät faktiskt…. Sååå fin!!


Vad tror ni den här lilla herrn pysslade med då? Jo, lekte med Anton
och sprang med sin lastbil. What else? Nästan naken oxå då det blir
så varmt hemma hos oss när vi är så många.


Tjoho… fick mig ett glas vin oxå. MUMMA!


En del av fikabordet. Cupcakesen blev inte riktigt som jag förväntat
mig men kom på varför, skulle haft i mer smet i varje form så hade
dom blivit högre. Sen ska man ju spritsa ut frostingen på så det blir
fint. Hm, jaja… då vet vi till nästa gång! Fick lite bråttom så jag hann
inte riktigt med som jag ville.

Jaha, då var det kalaset över. Det var en väldigt nöjd Thedde som somnade gott sent igår kväll. Han fick fina presenter i form av massa pengar, en moped, och utav oss fick han ett mopedkörkort. Det måste man ha nuförtiden, annat var det på min tid. Då hoppa man upp på moppen och drog rätt in i trafiken. Det är ju för fasen inte klokt va?! Egentligen?! Man har ingen som helst vana och så ska man kunna alla trafikregler och konsten att köra i  trafiken. HERREGUD! Jag tycker det är skitbra, ett måste för min del i alla fall. Thedde var sååå glad och det första Elliot utbrister är: ”HUUURRRAAAAAAAAAAA, nu kan ju du köra mig till stallet!!!!”. Ja, tänk det kan han ju. Sen kan han köra mig oxå om jag nångång behöver skjuts. Han kanske kan få bli fyllechaffis åt sin gamla morsa, Tony kan sitta i en kärra i bak kanske?! 🙂 Hahaha… Näää. Men först blir det körkort sen får han välja sin moppe, vi tror att han blir klar i maj nångång.

Ok, nu MÅSTE jag sätta igång med massa annat viktigt som liksom har stått på vänt dessa dagar då jag haft så himla mycket med Theddes kalas. Idag sätter vi tänderna i lite viktigt. Går här och trampar lite då jag behöver ha min registrering klar. Det ska sedan vidare för att få igång starta eget bidraget så riktigt än är vi inte i hamn. Dock så har jag 1000 saker att förbereda så jag pysslar med det under tiden.

Vi måste prata om en sak sen, men det får bli senare… Ha en fin torsdag, imorn äre fredag! :))))

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00