Finne = SAUNASåhär somnade vår Milobebis igår kväll. I soffan, helt utslagen och
självklart en bil i handen. Bilen fungerar som ett gosedjur. Det är sant!


Jaha, sen har jag varit på den dagliga morgonpro-
mmisen! Ser ni att jag har frost i håret. Det var ju
fasen 6 grader kallt i morse. Konstigt att det blev
lite frosty!

Ok, det är redan torsdag och jag fattar som vanligt ingenting, hur fort kan en vecka gå egentligen?! Skönt dock känner jag. Det är härligt att vekorna rullar på och att våren snart är här på riktigt utan dessa iskalla morgnar så man inte behöver frysa.

Igår var vi på middag hos mamma, renskavsgryta minsann. Synd dock att jag inte fick mumsa av mammas egengjorda potatismos. Finns ingen som gör så gott mos som min mamma. Jag smakade lite lite för att bara känna smaken och det var nästan så tårarna började rinna. Men gryta och sallad funkade utmärkt! Sen tog vi en bastu, kan det vara ett år sen sist jag bastade? Jag är ju finne liksom. Sauna PERKELE liksom! Jag är ju för fasen gjord för att basta. En finne som inte bastar är som en mexikanare som inte äter mexikanst! Eller en kines som inte yogar! Eller som en hawaiian utan bastkjol. Ni hör ju? Helt crazy! Det var skönt att få svettas ut lite skit. Jag tycker det känns så när man bastar, som att man svettas ut skit från porerna. Sen får man en sån härlig ren känsla efteråt.

Idag väntar jobb jobb! Ska blir klar med lite grejer som vanligt. Det är torsdag så det ska tvättas oxå. VANISH dax! :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..