3.e natten och bonusdag!Wieeeee…. vi fick visst en bonuskväll och natt med pubbeungarna!

Godmorgon häärliga Lördag! Inatt har pubbeungarna sovit här. Dom var här igår kväll och hade fredagsmys hela konkarongen. När ungarna sedan somnade passade pappan på att gå ut och ta sig en öl och lämnade kvar dom hos oss. Alla såna här bonusdagar är så välkomna!

Nu har vi ätit frukost här och jag ska hoppa in i duschen för att sedan dra iväg på lite jobb. Sminka på tillverkning av musikvideo står på agendan. KUL KUL. Såna sminkningar är roliga faktiskt… Sedan ikväll åker vi till Kattis och Beijne och slår på grillen och tar oss ett glas vin. Jag har fortfarande ont i körteln men har inte blivit sjuk. THAN GOD. Vi får se om det utvecklas åt det hållet sen… men det tar vi sen.

Uppdatering Milo:

Han har sovit hela natten förutom lite gnyende inatt. Det var det inte igår natt, då sov han utan ett endaste pip. Men inatt kom det lite frågor om välling igen. Men vi höll i och gav oss inte och det blev absolut inte som första natten. Igår märkte vi första skillnaden på maten. Han äter bättre och säger verkligen att han är hungrig. Hans bajs är normalt och inte en kamp att få ut varje gång. (Hård i magen av välling trots messmör och hela skiten). Nu på morgonen har han ätit frukost som en häst. 2 tallrikar med turkisk yoggi med flingor och en stor smörgås. WOOOOOW säger vi om det!

Nu in i duschen! Ha en fin lördag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..