ANNONS

Påsklov

/Morgonpromenaden i morse var helt underbart. Tur dock att jag gick
ut på ”ballen” för att känna av vädret först… det var kallt! Brrr…..

Godmorgon tisdag. Jag har hunnit vara ute på min morgonpromenad. Jag har fixat frukost och ätit frukost. Jag har rensat ur en av mina datorer som var så seeeeeeeeeeeeeeg så nu går den bättre. Jag har letat fram viktiga papper som måste skickas iväg. Jag har sytt en väggvepa till mitt kontor, riktigt fint tyg som passar därinne. Sen har jag läst igenom lite bloggar och nu bloggar jag själv. Ska till kontoret efter lunch idag eftersom jag hade lite grejer jag kunde fixa hemifrån på förmiddagen.

Killarna har påsklov så jag frågade om vi skulle ta en dag och mysa och göra nåt kul?

”Jag ska golfa och hänga med en kompis” var Theddes svar. Elliot har jag inte sett röken av än, han har hängt med en kompis och sovit kvar där inatt. Tror väl inte att jag kommer se så mycket mer av honom idag kan jag tro. Så är det med pubbeungar. Inte fasen vill dom hänga med mamma, dom vill ju vara med polerserna nu när dom kan och är lediga. Det är bara det att jag vill hänga med dom…. suck. Vet inte vad jag ska locka med bara?! Busborgen är dom för gamla för? Shoppingrunda kan funka…. hmm. Sen gillar dom ju så olika saker så man får nog dela upp dagen! Well well… jag får klura.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00