Kissar ni på er?

Hoppar ni studsmatta? Ja ni som fött barn?

Själv så hoppar jag men jag får anstränga mig en aningens för att göra det. Ja då menar jag att snipan måste anstränga sig lite. Skulle jag släppa på så skulle nog kisset rinna längs benen. Jättekul och se alla ungar ligga och plaska i ens piss liksom?! Näej…..

När jag fick mitt första barn så sa en utav mina vänner att jag skulle gå till apoteket och köpa knipkulor. ”Ta dom tyngsta” sa hon. Hon berättade oxå hur slapp man kunde bli om man inte skötte sin muskulatur. Sagt och gjort så smög jag fast beslutsam om att jag minsann inte skulle få nån slapp snipa in på apoteket när Thedde bara var några veckor. Jag viskade till apotekstanten att jag ville ha knipkulor.

”Vilken storlek vill du ha?”
sa hon högt och tydligt. Ni vet sådär högt så man nästan ryser på ryggen av.

Storlek, vafan…hon hade inte sagt nåt om storlek.

”Dom tyngsta” viskade jag.

”Jaha, du vill ha den största storleken” sa hon återigen högt och tydligt! Varför undrar man ju? En kul grej kanske som hon kan berätta för dom andra apotekstanterna på 9 fikat?! Typ: ”Yes…. 1 poäng till mig, en slapp-pullad morsa knep man åt idag” och så hade dom ett litet poängsystem på anslagstavlan. Varje månad den 25:e var det prisutdelning och man fick med sig 6 vinare. Oj, ett sidospår. 🙂

Vad betydde det här nudå? Att man hade en pulla som var som kattegatt eller vadå?

”Är det nån skillnad rent storleksmässigt?”
viskade jag återigen.

Det var det inte, dom var lika stora som den minsta tyngden. Den här apotekstanten förstod inte vidden av att använda ordet ”storlek” i såna här sammanhang. Hon hade inte förstått hur känsligt det kunde vara och man ville inte PÅ NÅGOT sätt tro att man skulle ha en större storlek osv. GAAAAH!!!

Väl hemma så var jag ju så ivrig att se dessa kulor. Det var kulor, lite mindre än pingisbollar, med en fisketråd som en ögla fastsatt högst upp på kulan. Dessa skulle man då pilla in och antingen styrketräna eller uthållighetsträna med. Jag gjorde bådadera. Först skulle man draaaaa i tråden och hålla emot ett antal gånger och sen skulle man låta dom sitta kvar därinne och bara knata omkring hemma som om inget hade hänt. Sagt och gjort så tränade jag på hallgovet utan att ha låst dörren så den synen hade ju varit jättetrevlig för en eventuell gäst som bestämt sig för att komma på en spontanfika. Tur att det inte hände. Sen så skulle man ha dom kvar därinne. Jaha, jag städade, fejade och matate Thedde och tänkte väl inte mer på det. Jag slutade helt enkelt att tänka på det alldeles och kom på det ca 9 timmar efter jag påbörjat min uthållighetsträning. Skulle duscha och undrade vad i helvete jag hade för trådar som hängde ut. ”SHIT!!!!!!!!!!” 20 minuter skulle uthållighetsträningen pågå. Men jag slog på stort. Den träningsvärken…. ja, det är sant, man kan ha träningsvärk ”därinne”. Jag kunde knappt gå på 3 dagar.

Ja, sådär har jag sen hållt på efter mina barn. Man ska ju knipa när man ammar och så ska man knipa när man diskar och så ska man knipa när man står i kön. Det där knipandet är för det första något jag knappt klarar av att göra utan att det syns. Jag får ett sammanbitet uttryck i ansiktet och så undrar tjejen i kassan om jag mår bra?! Sen gäller det ju att komma ihåg det… man ska ju ha med sig barnet och matkassarna oxå.

Det som är kul är att de flesta mammor känner igen sig. Dom flesta mammor har det här problemet. Har ni sett en 3 barnsmamma nysa mer än 1 gång utan att korsa benen? Har ni sett en 2 barnsmamma hoppa studsmatta för glatta livet utan att efter ca 15 sekunder få ett lite bekymmersamt uttryck i ansiktet? Det är då vi kissar på oss. En liten skvätt, inte mycket, men en lagom stor irriterande skvätt som påminner oss om att allt inte är som det var förr. Det spelar ingen roll om man tränat med kulor stora som medicinbollar, det spelar ingen roll om vi kniper våra stackars musar på bussen så vi blir svettiga….. det är svårt att nå den där förbannade pissmuskeln. Man klarar liksom kniptestet hos barnmorskan. Ni vet 2 fingrar och så ska man knipa. ”Braaaaaaa” säger barnmorskan och man växer flera meter och förväntar sig ett diplom med texten: ”Tajtaste pullan i Enköping” och ett klistermärke. Det är kissmuskeln som är så svår att nå! Undra hur det skulle vara om jag inte tränat alls? Skulle jag gå med blöja då? Tena lady redan nu? Hur blir det när man blir gammal? Antagligen Tena Lady!
Har alla gamlingar Tena Lady?

Hur som haver så är jag glad att jag haft min pulltränande kompis som peppat mig att anstränga mig lite. Dock så är detta ett problem hos många mammor, nåt man kanske inte pratar högt om (förutom jag då). Det ÄR inte så kul men det ÄR något de flesta drabbas av efter att dom blivit mammor. Konstigt med tanke på att det är ett huvud som är ca 30 > cm i omfång som ska pressat ut från det där hålet. Så ni killar som läser här……. tänk er själva att pressa ut nåt ur ert lilla hål där i fram, nog fan skulle det oxå läcka lite åt både höger och vänster.

Nähä, nu måste jag jobba hörrni!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milobebis sover hela nätterna!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x