ANNONS

To the hairdresser!

/

Jaaaaaa, idag är det ganska så precis 11 månader sen jag var hos frissan!!! Är inte det nåt slags rekord elle??? Va?? Jag håller ju på mycket själv, ja det gör jag…. jag färgar, klipper och gör utväxt om vartannat men jag känner att det förjävla jobbigt och hålla på. Idag har jag då bokat tid hos min grymt duktiga kusin som jobbar på en salong här i stan. Det var hon som gjorde mig röd. Från svart. Hon själv är röd, svart och ljus om vartannat. Det är så kul med frisörer för dom byter färg och frisyr som vi andra byter trosor. Varje gång jag träffar henne är det lika spännande och se vad hon hittat på! 🙂

Idag ska jag bli sådär härligt klatschigt röd igen. Sommar röd som jag säger. På hösten/vintern är man mer laidback för att explodera ut i en färgkavalkad på våren/sommaren. Hon ska toppa mitt hår oxå…sen kanske jag vill ha det lite mer uppklippt… vi får se vad vi hittar på. Bilder kommer självklart sen! 🙂

Förresten, måste visa bild på min fläksläpp sen. Milo pussade mig med nappen i i morse, i typ 300 km/ timmen. Det gjorde ont så jag började gråta….. och DET är inte vanligt ska jag säga er! Huuuuuu…

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00