Bortskämda


Hemma hos Kattis & Beijne igår kväll. Här leker milo med Micke, Paulinas (Kattis dotters) kille. Vilken fin kväll det blev igår. Gillart!


O så mamman och pappan oxå på ett hörn.


Så fint!


Sååå mysigt…..


Kolla in det här bordet. Snacka om mysigt att bara få sätta sig vid och
äta grillat. ÄLSKART!

Igår blev det en spontangrillning hos Kattis och Beijne. Snacka om att vi blev bortskämda den här helgen. Bjudna på grillat både lördag och söndag. LYX skulle jag vilja kalla det. En söndag kan bli så himla mysig bland goda vänner. Jag tror att mannen här i huset (som är semesterfirare) har lite ont i huvudet idag. 😉

Idag väntar jobb igen. Idag är min pappa tillbaka på sitt jobb och eftersom jag har mina lokaler i hans lokaler så är det najs med lite sällis på jobbet. Ni vet, fikaraster och sånt blir av. Pappa har nog haft sin fikarast vid 9 sen jag var typ 12 år skulle jag tro. 🙂 Det blir ju oftast inte av med fikarast när man jobbar ensam. Skulle inte husbandet vara noga med att jag tar lunch och sånt så skulle jag säkert inte äta heller. Jag skulle väl bara mosa på och glömma bort hela skiten.

Vi går och finurlar på en minisemester jag och husbandet. Nånting mer vill vi göra den här sommaren men vi vet bara inte vad. Har ni nå bra idéer får ni gärna dela med er. Vi har klurat på skärgården i Stockholm, ja och sen besöka nån djurpark eller nåt. Fan vad svårt det är alltså. Vi har ju vår SPA helg i Båstad på Skansen hotell kvar. Den tänkte vi ta i slutet av sommaren, DET ska bli HLET LJUVLIGT kan jag lova!

Nähä, dax att sätta igång! Ha en fin måndag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bröst = Bollar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x