GUMMIFEJS

20111022-185800.jpg
20111022-185828.jpg

20111022-185855.jpg

Här ser ni då Milo och dregglande mig en helt vanlig vardagskväll. Denna veckan har jag stått ut att vara vaken fram till 8 ungefär. Här sitter jag och går igenom lite bilder på luren och hittar dom här!!! Tack Tony! Så härligt att du vill föreviga dom vackraste stunderna i mitt liv. 🙂 När jag ligger och ser ut som ett gummifejs, dregglet i mungipan, hängpattarna på varsin sida. Det är tur att Milo är med på bilden så att bilden ändå får någon sorts värdighet kvar. 🙂

Nu hemåt efter kalas. Haft så himla trevligt. Ska visa er bilder sen, oh my GOOOOD vilka kul bilder jag tog på Milo och Meja. Måste visa er sen!

  1. Cissi skriver:

    Det ser riktigt skönt ut, tros ”gummifejs”, haha 😉
    kram!

  2. milla skriver:

    Ser riktigt skönt ut

  3. Ser mysigt ut tycker jag! Ha en trevlig kväll!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..