Ett nytt litet liv

20111027-232751.jpg

Underbara lilla nya bebis. Vad ljuvligt det är att få dofta, krama och bara hålla i. Det är nästan 3 år sen Milo var så liten. Nu stod han och tittade på bebisen o vinkade lite…. Galet, han var ju så liten nyss.

Lilla Ester. Så fin och alldeles ny liten människa. Själen blir stor och hjärtat alldeles varmt. Dock så blidde de ingen plommonpulla…det blir inte det mer vad det verkar. Det är väl för att jag efter 3 barn insett jobbet som ligger bakom. Sömnlösa nätter, amning som funkar, amning som plötsligt strular, rutiner som inte finns…allt det där är borta gör oss nu och ärligt talat så skulle jag inte orka igen. Vilket jobb. Vill sända en eloge ut i natten till alla mammor därute som sitter med håliga ögon och kämpar med sina små.

Svårt att sova här fast min lilla ligger bredvid och sover fint. Jag ska räkna lite får eller folk som kliver på en buss på en busshållplats. Det ska oxå funka sägs det…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..