ANNONS

Ögoncreme o ”medges ej”!

/

20111101-084526.jpg

Tipsar om en ögoncreme som jag bara älskar. Skön och så hoppas jag den göt underverk!

Godmorgon bloggers…. Det är tisdag och man har återigen fått lite hopp om livet, eller?

Jag har hästmycket o göra så det är bara till att ta tag i dagen och se vad den erbjuder. Hittills har den bjuckat på ett ”medges ej” på ICA. 🙁 Låter värre än vad det är. Mitt kort hade nämligen passerat månaden för giltighet. Idag funkade det inte längre då okt var sista månad. Snark! Visste inte att det funkade så? Har fått nytt o allt men inte orkat aktivera det….det får man ju äta upp idag! Jag som handlat lunch hit till jobbet o massa god bubbelvatten o så är kortet ute i Fjärsa! 🙁 Tony svarade inte heller och har fullt upp…tänkte om han kunde åka o lösa ut min lilla påse…. Jäkla skitstart! Well well, jag får väl hämta den imorn annars! 😉

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00