ANNONS

Penntricket

/

20111101-190444.jpg

Det där med penntrick var det ja….hon här ovan klarar INTE penntricket skulle man kunna säga. Inte ens med en lodrät penna. Holy smokes vicka hänglökar!

20111101-190645.jpg

Hon klarar kvasttricket! Bra jobbat!

20111101-190759.jpg

Den här subban här ovan klarar penntricket. ”Jaaa, men vad kuuul för deeeej då!”

Googlar man på penntricket hittar man rätt mycket kul! På Flashback fanns det en del diskussioner om det. En man var lite besviken på att hans kvinna inte klarade det längre! ”Neeeee men din gubbkuk! Föd barn själv, tur att du håller dig fit o i trim till du är 88 liksom. Mohaha, vi får väl se hur du ser ut då?” Fan vad jag lackar på sånt där. Besviken?! Vilken idiot säger så….

Vad är ett penntrick då?
Penntricket är ett test för att se om tjejen har fasta bröst.

Utförande:
Tjejen står upp, ta valfri penna, tryck upp den på tvären under brösten. Om pennan fastnar har tjejen för hängiga bröst. Om pennan ej fastnar så är brösten godkända!

Såhär står det på Flashback alltså.

Godkända? För vad? För att köra bil med? För ett matteprov? JEFLA påhitt! Räcker det inte med att man får 3 storlekar större bröst när man är gravid? Räcker det inte med att dom förvandlas till 2 fotbollar på bara några timmar 3 dagar efter förlossningen? Räcker det inte med att man läcker som en gammal raggarbil när man ammar i X antal månader? Räcker det inte med att man 3 veckor efter avslutad amning står och undrar vafan som hände med fotbollarna? Nån drog en pyspunka på härligheterna och man funderar allvarligt att bli på smällen igen eller ringa alla plastikkliniker i mellansverige! Kan man diska av ett par nya pattar?
MÅSTE det finnas ett jäkla test oxå?

Jag och Tony diskuterade penntricket en kväll. Jag skämtade om det på nåt sätt. Tony höjer ögonbrynen och utbrister högljutt!

”Men Nina, duuu klarar ju penntricket!!”

”Va?”säger jag och undrar om jag stod på huvudet när jag gjorde penntricket, när jag nu gjorde det sist?

”Ja, pennan fastnar ju”säger Tony med stora ögon o så ser han sådär riktigt stolt ut. Som att, fasen…min fruga hon kan hon. Hon är en hejjare på penntricket hon. Ba slukar pennan med hull o hår liksom.

”Ämen va?”säger jag och utbrister i asflabb! Hahahahaha….. Min man har nog inte hängt med när det snackats om penntrick! 🙂

Gissa om vi garva? Ok….det var ju inte till min fördel direkt men fasen vad kul det var! Sen är väl själva klarandet av penntricket under all kritik men vi kan ju göra som Tony gör! Man vinner om den fastnar….ja då klarar man ju penntricket!

Nä, nu ska jag mysa vidare. Vi åt middag och sen gick vi o la oss i sängen med Milo som var så trött ikväll. Elliot pular med sin dator på sitt rum o Thedde kommer med bussen senare. Halv 8 hos mig i sängen är underskattat!

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00