Grattis älskade mellanpojke! ❤

20131025-061630.jpg

Idag är ingen vanlig dag, idag är Elliots födelsedag! Hurra hurra hurrrraaaaaa!!! ❤❤❤

För 15 år sen kom den där rosa knubbiga bebisen till oss. Efter 2 timmars förlossning la sig barnmorskan på min mage för att pressa ut honom. Jag blev igångsatt efter 15 dagars övertid. Spyless och med känslan av att jag hade svårt att andas ringde vi förlossningen. Dagen innan hade jag varit på överburenhetskontroll vilken visade att bebis och mor mådde bra. Dagen efter mådde jag piss. Väl inne på förlossningen såg man att Elliotbebis inte mådde så bra, hjärtslagen dippade på 50 slag/minut vilket är extremt lite med tanke på att det legat på 150/minut tidigare. Det pratades om akutsnitt men det fanns ett sätt till. Att jag satt på ett speciellt sätt där hjärtljuden höll sig på en normal nivå. Dvs halvsittande. Så satt jag och kämpade tills det var dags att krysta. Elliots förlossning var som en enda lång värk, att föda barn på värkstimulerande var ingen ”walk in the park”. Det första jag hojtade när jag såg honom var ”Kolla, HON har snopp”. Jag var nämligen övertygad om att den i magen som fått mig att spy så tånaglarna krullade sig måste vara en brud. 😉 Ack så fel jag hade!

20131025-062856.jpg

Elliot är den mammigaste som sagt. Som liten dög bara jag och hans mormor. Ingen annan. Han visade tidigt att han inte ingick i normen av hur pojkar vanligtvis är. Han lekte med dockor och var bara intresserad av mjuka lekar, aldrig hårda ”pojklekar”. Hans rum var nästan som ett flickrum och bratzdockorna fick knappt plats på hyllan. Han började rida som sexåring och har gjort det sen dess. Idag är han SVINDUKTIG och lovande. Elliot har ofta visat oss vägen för hur man inte behöver ingå i den där vanliga normen och har alltid varit stark i att våga vara ”annorlunda” och framförallt sig själv. Vi har alltid peppat honom att stå upp för sig själv och framförallt våga vara sig själv, jag har också gett honom målbilder att tänka på när det varit en jobbig period. Försökt ge honom styrka att fortsätta sträva mot sitt mål och inte reflektera över elaka människor. Idag har han utvecklats till en väldigt stark individ som blivit lite hårdhudad av många jobbiga år. Han har blivit retad och utsatt på många olika sätt genom åren och många ggr har mitt hjärta blödit och värkt av frustration och maktlöshet. Idag är han hur cool som helst. Han leker inte längre med bratzdockorna 😉 (även om jag gillade det så jag också fick leka lite), han är en vanlig kille som har en lite ovanligare hobby. Han umgås med både killar och tjejer och har visioner om att bli världens bästa i hästhoppning. Han har sagt att jag kommer få stå på Globen Horseshow och se när han vinner hela klabbet, jag ser fram emot det.

Älskade Elliot! Stort grattis på
Din födelsedag! Jag är stolt över att just jag får vara din mamma. Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ❤

Ps: Nu ska vi göra oss i ordning för att gå till hotellet och äta frukost, jag hämtar upp Elliot på vägen.

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
10 years ago

Omen så fint skrivet..snyft.Grattis till Elliott och till dig som har en sån fin kille.Kram

Helen
Helen
10 years ago

Nina! Vilken fin hyllning till din fina mellanson! Underbart!
Blir alldeles rörd och måste skärpa till mig för att inte börja tjuta på arbetstid 🙂 Hälsa grattis till Elliott och hoppas att han får en finfin födelsedag.

AL
AL
10 years ago

Vilken fantastiskt stark och fin son du har. Då mår man alltid bra i sitt lilla mammahjärta när man vet att barnen är trygga i sig själva. Hälsa grattis så gott.

EvaLotta
EvaLotta
10 years ago

Hejja Elliot
Grattis på födelsedagen!!

Nästa inlägg

Rensning, kärlek och jag är 10 år

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x