Gårdagens kalas i bilder

Det är tidigt, vi vaknade långt innan tuppen i vanlig ordning. Det är i alla fall lördag, en av favoritdagarna på veckan. Kalaset igår blev lyckat och huset var fullt av folk. Tror vi blev ganska exakt 25 personer. Jag skulle hört av mig på eftermiddagen men hade röven full som man brukar säga. 🙂

image

image

image

Vi hade en jättemysig frukost. Logistiken gjorde att Tony och Milo inte kunde vara med tyvärr. Jag känner ändå att det ibland kan vara välbehövligt med lite ”ensamtid” med mina stora killar.

image

Efter frukosten var det jobb. Den här stora skylten på bageri Fabian Flink hsr jag textat. Igår var det småskyltar.

image

Hur kul blev inte denna bilden på kopparna? Vadå tänker du? Jo men självaste Fabian sitter ju i en av kopparna ser det ut som. 🙂

image

Kolla???? Dreglar! Fabian gör nämligen dom godaste tårtorna i hela stan!

20131026-070949.jpg

Efter jobb svängde jag förbi stan och köpte en present till Elliot och förberedde den andra med en liten presentpåse, silkespapper hade jag hemma. Tänk att det blir så mycket trevligare såhär än bara ett kuvert.

20131026-071130.jpg

image

image

image

Sen var det hardcore bakning! Det blev dom häringa kladdkake bitarna med kokostosca på. Ämen halleluuuuuja! Så goda, faaarligt goda. Sen bakade jag kanelbullar och lite nyttigare blåbärsmuffins. Du ska få recept sen. Tårta blev det med Elliots favvo på toppen, koncentrerade mandarinklyftor.

image

image

image

image

Mycket folk var det. Överallt…. trevligt tycker jag. Det är också vid stora barnens kalas som vi får träffa min ”gamla familj”. Fd svärmor och svärfar och fd svägerska med familj.

image

Presentbordet! Mycket presenter blir det, detta är inte allt heller. Massa pengar fick han också.

image

Han hade önskat sig dessa jeans ifrån H&M. Blev så glad när jag hittade ett par i hans storlek här på vårt H&M. Dom satt som en smäck. Dom heter SLIM och är lite medeljusa i färgen. Sedan fick han ett kuvert med texten: Grattis! På tisdag åker vi till sthlm där du har klipptid hos Bobby Oduncu kl 12 (Tack Hannah för hjälpen att boka tiden). Efter det får Du välja var vi äter, sedan går vi på stan för lite shopping och letar efter en ny vinterjacka till dig. Det kommer bli så mysigt!

image
20131026-094432.jpg

Min mellansötis! Vad du blivit stor….växt om din lilla mamma också!

image

Så glad att bästis Maria och hennes Andreas kom på besök också. Ikväll ska Maria och jag ha tjejmys. Vi ska äta middag ihop och dricka vin. Längtar riktigt! ♥

Det blev en bra dag igår, en dag med mycket att vara tacksam över!

Nu ska jag lördagsslappa lite innan vi tar tag i denna dag! Hörs igen om en stund!❤

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chocochock
10 years ago

Den där chokladrutan med cocoskolatopping är urgod!!

Mer chokladtips på bloggen för den som är sugen 🙂

sofia208
10 years ago

Grattis på födelsedagen (i efterskott) fina Elliot!! Vilken underbar födelsedag han verkar ha fått med både go´frulle, fina presenter och härligt sällskap (+ god fika!!) 🙂

Tvillingmamma
10 years ago

Verkar ha blivit ett lyckad kalas, härligt! Kunde dock inte låta bli att reagera på att fiket tar extra betalt för mjölken om man är laktosintolerant eller mjölkallergisk?!

Liza
Liza
10 years ago

Åhhh så mysigt med kalas och vilka bakverk!

Du var saknar ikväll på bloggeventet i Lund!! kramar

Nästa inlägg

Godmorgon!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x