Att prioritera fel, men sen prioritera rätt

Godmorgon!

Det blev ännu en tidig kväll och tidig morgon för min del. Eftermiddagen igår (jag försvann ju från bloggen) gick faktiskt åt att bara mysa med Milo. Vi var ute på en promenad, lekte i vattenpölarna, gick till leksaksaffären och sen låg vi i soffan och kolla Barnkanalen. Jättemysigt och precis så som jag vill andas in honom, att leva nära och umgås. Jag önskar så jag hade haft ro i kroppen att göra det med mina stora barn också….men jag jobbade istället, stressade och levde i en relation som inte var bra. Usch, nu blev jag djup och allvarlig men den här nära relationen med Milo påminner ibland om det jag INTE hade med de stora. 🙁 Det gör mig sorglig. Men sedan jag blev ”mogen” och mer i harmoni så tar jag igen den tiden även med de stora. Usch, nu låter det väl som jag var sämsta morsan ever som ung, det var jag inte. Jag var samma mamma som nu, men jag prioriterade fel. Jag hade tid med barnen men jag tror att jag hade kunnat ha mer. Jag la allt krut på mitt dåvarande jobb för att prestera, för att vara bäst och lojal. Under tiden växte barnen upp och jag hann inte med. Helt plötsligt kändes det som vi separerade och barnen var 5 och 7 år.

20131029-074415.jpg

Nog om det! Det är en sorg ibland som sagt men vi är inte mer än människor och får inte döma oss själva för saker som varit, för att vi då prioriterade annorlunda. Man kan istället lära sig, sträva åt ett annat håll och göra det hjärtat mår bra utav. Som idag, idag ska Elliot och jag åka till storstan. Han ska få bli klippt hos Bobby Oduncu, sen blir det lunch, shopping och bio. Med oss får vi två härliga människor, vilka får ni se sen för Elliot har ingen aning. Han tror att det bara är vi. 🙂 Fniss….

Dock så blir det lite jobbmöten för mig också. Jag måste passa på när jag besöker storstaden. Så är det lite i den världen vi lever i just idag, men det kan Elliot följa med på och det är snabba möten. Skönt, så slipper jag kanske ha dåligt samvete för det nu också. 😉 Eftermiddagen ägnas åt min 15 åring. Men du, vi hörs under dagen. ❤

 1. Linda skriver:

  Hej Nina!
  Om jag minns rätt började du sy upp jättesöta förkläden för något år sedan? Gör du fortfarande det! Letar efter ett som julklapp!
  Tack för en härlig blogg som alltid rör vid mina känslor, sitter oftast med ett leende och läser!
  Kram!

  1. Niiinis skriver:

   Tyvärr! Jag gjorde några men sen hann jag inte göra dom. Vad synd! Tack för fina ord! ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..