Har du ”mellandagsreahandlat”?

Sådär! Då har jag lugnat mig lite. Men jag fixar verkligen inte sånt som att jag inte kan använda datan som jag brukar t ex. It’s a flipp in my head. Allt ska bara funka, börjar det att ”fitta” sig så blir jag så frustrerad och arg så jag skulle vilja slå sönder skiten. Helt otroligt att jag aldrig gjort det faktiskt. 🙂 Well well. Hörrni, va goa ni är. Jag hör er, det blir väl inga direkta ändringar då, men lyssnar såklart på alla och envar som har eventuella önskemål. Vill ju att ni ska trivas här inne allihop och att vi ska ha en schysst dialog oss emellan. Jag är ju jag och förändras ju inte som människa, så helheten i bloggen kommer vara densamma. Får se om jag får till en sån där omröstning sen?

20131230-092551.jpg

Ja, nu kan jag inte hålla mig längre, ja ifrån att gå ner på stan och kika. Hade tänkt strunta i hysterin med mellandagsrea men känner att jag nu måste ner en sväng. Har du varit och kikat på mellandagsrean? Jag berättar sen hur det gått för mig. Jag ska ha med mig Milo så det blir ”ultrarapidfartshandla” om det blir något handla. Jag tänker tunna kläder så man inte svettas och vara mätt och belåten och nykissad och nybajsad, då ska det väl gå?

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
10 years ago

Det funkar ska du se :).
Jag har inte kikat alls på rean, vet inte vad jag är sugen på att shoppa för nåt.
Köpte lite inredningsprylar igår på bloppis, det får väl kanske anses som mitt mellandagsrea-shopping då :)).

Och du. ruttnar Milo ur snabbt så har ni ju i alla fall krypavstånd hem :).

Nu ska jag åka till Solna och vattna blommorna på kontoret och swischa förbi Synsam och KANSKE shoppa.. har sett ett par urläckra glasögon på en blogg och vill prova om de passar mig, saknar mina tjocka svarta bågar som jag hade förut.

Kram och GOTT NYTT 2014 till dig och hela la familia <3

Nästa inlägg

Vad vill du ha mer av….. SKITÄRSLE!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x