Vad vill du ha mer av….. SKITÄRSLE!

Har kämpat med detta inlägg sedan kl 05.30!! Alltså haja!? I över två timmar. Allt går åt h-e! Men såhär skulle inlägget vara.
______________________________________________________

Godmorgon!

Jag är vaken sen länge så att ändra min dygnsrytm verkar inte gå så bra. 🙂 Well, jag fortsätter och kämpa på. Nu har i alla fall Milo vaknat så jag har lite sällis.

Hörrni! Året går mot sitt slut. Jag skulle vilja ha lite hjälp av er som läser här inne. Jag tänker mig nämligen att bloggen ska få en sån härlig nystart för 2014 och att ni ska få bestämma lite hur den ska se ut. Min blogg är ju inte nischad på något sätt utan är en lifestyle blogg hämtad ur mitt liv. Dock så tänker jag att det kanske finns dom som vill ha lite mer av vissa saker. Därför hade jag ordnat en liten omröstning….

……HÄR BÖRJADE DET GÅ ÅT H-E
____________________________________________________

…..men eftersom datorerna verkar vara helt borta här hemma så har jag inte lyckats lösa någon sådan omröstning. Försökte få min man och hjälpa mig men han var allt annat än intresserad av det. Så nu är jag är så förbannad så jag vill slänga datan i väggen och se den gå i 1000 bitar, slå nån på käften, skrika och gråta samtidigt. Alltså, jag har en svag punkt. Det är när elektroniska saker inte funkar…… Då flippar jag. Jag återkommer sen istället, nu ska jag slå en stekpanna i mitt huvud eller nåt. JÄVLASKITPISSHELVETESÄRSELHÅL!

1
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MH
MH
10 years ago

Din blogg är en blandad kompott vilket jag personligen gillar. Du är jordnära, ärlig och du skriver som jag kan läsa, från ditt hjärta, från verkligheten och jag tror många känner igen sig.Man är den personen man är, att ändra på ett vinnande koncept är inte bra.

Gott slut och ett godare nytt år önskas från slätten Österlen/MH

Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Tycker faktiskt din blogg är perfekt som den är

Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Åh skrev ett långt inlägg som försvann… Tycker du ska fortsätta precis som du gjort under detta år! Tycker din blog är så bra just för blandningen!! Här finns plats för både yta och djup! Fortsätt på samma sätt under 2014! Kram

Helena
Helena
10 years ago

NEJ, ändra inte på nåt. Tycker bloggar blir jättetråkiga när de inriktar sig på tex bara mat eller så. Din blogg är ju den bästa på Femme.

Ulrica Fridell
Ulrica Fridell
10 years ago

Ja, jag kan bara hålla med föregående talare

Ulrica Fridell
Ulrica Fridell
10 years ago

Ja, jag kan bara hålla med föregående talare

Sofi
Sofi
10 years ago

Vill gärna ha mer inredning

Annika K
Annika K
10 years ago

Nej! Ändra inget.
Tycker att den är bra som den är. 🙂
Blandingen av inlägg du skriver är perfekt.

Mia
Mia
10 years ago

Mer samma bara!! 🙂
Jag har haft en skitjobbig natt, ledsna tankar och ett brustet hjärta som gör ont.
Jag är utomlands och jag har ingen att ringa.
Då tänkte jag att jag kommer in till din mysiga blogg en stund, lite tända ljus, ett skratt, en bild eller nu vad du hittat på att skriva/tipsa/visa.
Du är så normal, trygg och utstrålar snällhet och sprider bra energier även när du är arg 🙂
Så din blogg är helt perfekt som den är.
Tack – och ha en bra dag, får du till det med omröstning så är ju det bara kul sen!
Kram

Monika
Monika
10 years ago

Näe du ska bara vara o skriva som du gör. Du delar med dig av det verkliga livet, inte en massa tjafs om ditten o datten. Din blogg är den bästa på Femme,inte bara en massa yta så fortsätt att vara den du är. Ha en härlig dag.

Åsaj
Åsaj
10 years ago

God fortsättning! 🙂 Tycker inte heller att du ska ändra på något,. Kör på som vanligt bara. 🙂 Kram!

Adnil73
Adnil73
10 years ago

God fortsättning!

Jag tycker inte du ska ändra på någonting alls i din blogg! Den är perfekt som den är!

Kram

Erica
Erica
10 years ago

Hej Nina! Fortsätt absolut som förut! Du skriver så roligt och tillräckligt ofta. Du skriver om en vanlig vardag som man verkligen kan känna igen. Många andra bloggar känns verkligen fake och det är mycket yta och köpa,köpa,köpa. ( dessutom köper de alla samma produkter) Var dig själv och försök inget annat för du är superbra som dig själv! Många bloggar har också börjat ha mycket reklam mellan inläggen och det stör mycket.

Nästa inlägg

Home sweet home

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x