ANNONS

Bakom kulisserna på TV4

/

Måste ju berätta lite mer om mitt besök på TV4.

Atmosfären är så härlig på TV. Jag ÄLSKAR’T verkligen. Tony följde med mig som moraliskt stöd igår så det var härligt att ha någon med sig.

.

IMG_6777.JPG

.

Först kommer man till ett ”lounge-rum” där man kan äta smörgåsar och frukt, dricka kaffe och te och bara relaxa. Samtidigt har man koll på TV apparaterna på väggen med flera klockor som klockar till reklam och sånt. Jag hade en tjej som tog hand om mig hela tiden och talade om var jag skulle vara när och sånt.

.

IMG_6780.JPG

IMG_6778.JPG

IMG_6781.JPG

IMG_6783.JPG

.

Strax efter 10 fick jag gå till sminket. Där träffade jag den här fina tjejen, Sanna, som jobbar där. Samtidigt i den andra stolen satt en annan TV4 profil. Det var ett härligt kackel och asflabb i sminket. 🙂 Så himla trevligt.

.

IMG_6782.JPG

.

En bild inifrån studion innan jag gick ut. 🙂 På vägen ut gick jag förbi nyhetsmorgons studio också. Det är precis så mysigt som det ser ut på TV faktiskt. 🙂

.

Hepp, det var det. Snart är det läkaren på Nyhetsmorgon som ska prata om hypokondri. Senare idag ska Ni få ett FANTASTISKT erbjudande så håll utkik. ❤️

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00