ANNONS

Rundan och leopardlover!

/

Go’kväll bejb’s!

Nu har jag skrivit massor med er i kommentarsfältet på inlägget från i morse. Ni är ju för GOOOOOA! ❤️ Å det är så inihelsickes jäkla skitkul att ha lite dialog med er som vet nästan allt om mig. Ni MÅSTE fortsätta kommentera. Det ger mig så himla mycket och bloggandet är en miljard gånger roligare då! 😉

.

IMG_7030.JPG

Bild från kvällens promenad!

Efter jag hämtat Milo idag så brassade vi ut till mamma o pappa. Idag skulle promenaden utgå därifrån så Milo kunde vara hemma med mormor under tiden. Att gå på landet var lite annorlunda mot att gå i stan. Det blev ju för fasen KÖÖÖÖLSVART! Tur jag har lampa i telefonen. 🙂 Å tur att Tony var med. Hade dött, kissat på mig och kräkts av rädsla.

.

IMG_7035.JPG

Mysigt hus!

Stod och trånade lite efter det här huset. Låg så fint där på grusvägen. Men sen tänkte jag efter. Mörkräddast i stan som jag är. Skulle Tony vara borta en kväll skulle jag få åka hemifrån på vinterhalvåret.

.

IMG_7037.JPG
IMG_7038.JPG

Silhuetter

Älskar att ta bilder i det här ljuset. Synd att man bara har mobilen med sig på promenaden. Så fantastiskt fint!

.

IMG_7032.JPG

Glad och suddig motionär!

Skönt när det var gjort! Hade lite problem med ljumsken under hela promenaden och det fetsuuuuger. Så när vi skymtade mamma och pappas hus ville jag börja gråta. Så skööönt att komma in igen och få slippa att gå mer. Jag ska ju inte gå när det gör så jäkla ont, men ibland går det över när jag blir varm. MEN! Jag måste nog kapitulera när jag har mens då man är lite bräcklig i bäckenet…. Well well!

.

Hörrni!!! Kollade ni på halv åtta hos mig?

IMG_7043.JPG

.

Har jag fel om jag säger att jag tror hon gillade leopard?!!!

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00