ANNONS

Intressant möte!

/

Go’kväll!

.

IMG_7343.JPG

Ligger nu nerbäddad i soffan med morgonrock och filt. Det var skönt att komma hem efter en dag som gått i fara och fladdras tecken. Mamma var med mig till Sthlm. Hon ville besöka butiken med skor på Söder. Alla skor kommer direkt från en mässa och är prisdumpade till tusen. Vill du fynda pjuck så besöker du PROVSKOR.

.

Sedan bar det av till The Public i Sundbyberg. Det var där vi skulle ha ett möte tillsammans.

.

IMG_7357.JPG

Vilket ställe!? Önskar att jag hade tagit med bilder. Så fint var det verkligen. Ett perfekt AW ställe. Tänker mig att det just i detta nu är smetfullt där. Har du varit där någongång. Heter The Public.

.

IMG_7355.PNG

IMG_7356.JPG

Jag hade ett spännande möte med fina Nicki från Beautyplanet. Vi ska eventuellt ha lite spännande samarbeten i framtiden.

.

Vi hann med lite shopping. Imorgon ska jag visa, hittade värsta fina glasvaserna på ett ställe i Sthlm. Jag tror också att jag nu bestämt mig för att jag vill göra fransförlängning. Jag har ju velat fram och tillbaka då jag tappade en del av mina egna sist jag höll på. Men jag vet också vilket ”gift” det blir?! Well well…. Ska klura vidare lite till. Nu ska jag vila lite innan IDOL. Kanske hörs vi här inne under programmet?!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00