ANNONS

Curling & svett i stjärtskåran

/

Hohoooo…..

Hur har ni det bloggisar? Har måndagen varit bra? Effektiv eller slö? Min har gått i arbetsmyrans tecken. Massor att fixa med idag. När jag ändå var igång så passade jag på att bjuda med Tony på en kvällspromenad direkt efter jobbet. Skönt tusan alltså! Innan promenaden var jag förbi KÖK & BAR för att hälsa på Emma som bakar allt det som jag designat till deras dessertbord.

.

IMG_7467.JPG

Har Du inte planerat något julbord ännu kan jag tipsa dig om Kök & Bar:s. Hört att det ska vara MAAAASSOR bokat redan. Bra skit!

IMG_7463.JPG

Gissa vad? Jajjemen! Igår kom min reflexväst. Satt som en smäck. Jag verkade synas fint också då bilarna stannade vid varje övergångsställe. Bra skit det med alltså! 🙂

.

IMG_7466.JPG

Här hade vi just kommit in på gården här hemma. Fuktig i fejs, mellan tuttisarna och stjärtskåran. Låter som en riktig frääääääshing va? 🙂 Men vad är grejen med det? Där liksom? Det är väl ryggsvetten som möts med stjärtskårasvetten och så utbryter värsta partyt i min röv – typ så/ 🙂 Mem jäklarn’s vad nöjd jag är med reflexvästen alltså. GRYM!

.

IMG_7468.PNG

Den här rundan är jag riktigt nöjd med. Nästan 50 minuter – OCH jag kan fortfarande gå. Wow! Bra bäcken, bra jobbat! Även fast Tony har en viss förmåga att pinna på rätt hårt. Jag med mina taxben får ju liksom småspringa för att hänga på. Bäckenet ber liksom om nåd och är lika rörligt som ett armeringsjärn. Eller så ruttnar jag ur och blir purken och muttrig och muttrar för mig själv:
”Det var väl själva faaaaan vad fort det ska gå…..” å så blir jag som en obstinat femåring och vill inte gå alls. 😉

.

Nä, nu håller jag på att gäspa käkarna ur led här. Ska ta ett varmt bad och sen hoppa i badrocken. Elliot var såååå duktig idag och lagade mat åt oss medan vi var borta, samtidigt som han höll koll på Milo. Det tar sig i curlingträsket hörrni. 🙂

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00