Vilken dag!!!

Vilken dag!!!❤️ Vilken son!!!

Godmorgon min vän! Ska visa dig massor med bilder från igår senare. Vi hade en fantastiskt dag på många sätt. Jag grät en del men långt ifrån så mycket som jag trodde. Den största gråten kom nog i tåget när jag fick hänga en blomma runt hans hals och ge honom hans plakat. Då grät jag ända ifrån hjärtroten. Idag gråter jag mest av utmattning. Jag är helt slut och känner mig lite tom. Vanligt att det blir så när man är slut mentalt och fysiskt.
    

Kunde konstatera att min äldsta son och jag är gjutna i samma form. Är det något vi har gemensamt är det glädjen av musik. Dom i hans klass hade pungat ut en halv förmögenhet på ljudet i sin bil och stod och dansade sig svettiga på sitt flak. 

  
Min fina pojk! ❤️ Men, som sagt, fler bilder kommer sen. Idag ska vi ha första dagen utan några direkta måsten. Ok, tältet ska ner och bord och stolar fraktas tillbaka. Städningen gjorde jag inatt när alla gäster gått hem. 

Du ska som sagt få se massa bilder sen. Nu in i duschen och sen en lång härlig frukost framför TV:n. 

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mikaela
Mikaela
9 years ago

Åhh ljuva studenttider! Jag tog studenten för 8år sedan, det var en helt underbar dag. Den där känslan kommer tillbaka när jag ser studentflak nu, jag vill också åka på flaket igen 🙂
Din son hade säkert en helt fantastisk och minnesvärd dag igår. Och en stolt mamma också 🙂
Kram och njut av en lugn dag idag.

Nästa inlägg

Ett snabbt hej!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x