Möhippa i bilder!

Godmorgon!

Jag vet en som sitter och väntar på att jag ska blogga, det är mamma. Haha…hon vill veta allt om möhippan för min syster igår. 🙂 Det ska hon, och ni andra få veta. 

  
Vi hämtade henne vid kvart i 11. Sedan väntade en härlig fotbehandling. Men hon var på behandling tankade vi bilen och tog en snabb fika.

  
  

Några snabba foton i parken innan vi drog hem till oss för en lunch under äppelträdet.

   
  

När vi kom hem efter behandlingen så fick jag en glädjechock. Tony hade dukat och fixat så himla fint. Jag hade tänkt göra allt när jag kom hem men då hade han bara roddat allt redan. Blev så himla glad. ❤️

 

Syrran var så fin i sin lilla krona. Hihi…. Perfekt för möhippan. Fanns i silver och rosa också. Syrran är mer guld. 😉

  
Vi åt en jättegod färskpotatissallad med kyckling och vitlökscreme. Till efterrätt sen bakade jag en glutenfri kladdkaka med Bounty med laktosfri grädde. Syrran och jag har lite same same med våra magar så då är glutenfritt och laktosfritt det bästa. Alltså, den här blev sååååååå god! Ni ska få receptet sen.

  
Efter lunchen och efterrätten fick vi skjuts till Västerås. Där var det Cityfestival. Jag bokade bord på Restaurang Varda åt oss.

   

Det var väldigt mysigt på deras uteservering. Där fanns också en trubadur så det blev lite härlig musik till käket.

 

   

Jag åt matjessill med potatis och brynt smör. SJUKT GOTT! Det som var väldigt roligt att var att vår kusin från Finland dök upp. Hon och min faster som indansande (bokstavligen) på restaurangen.

   
   

  
  Kusin, kusin, faster och syrra! 

Härligt att träffas! Det blev en mysig möhippa. Nu ska vi ut och cykla i det fina vädret. 

  

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MÖHIPPA

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x