ANNONS

Friends forever

/

Men HEJ!!!

Saknat er och bloggen. Jag tog en relativt oplanerad ”day off” igår, men då det var jul och vi haft fullt upp och jag känt mig lite trött och sliten så var de i ärlighetens namn riktigt skönt att släppa allt en stund. Glad i hågen och efter många timmars sömn studsade jag upp i morse och tänkte jag skulle blogga innan familjen vaknade och kom ner. TJI fick jag, hela vår sajt verkar ha legat nere så det blidde inget av med det. NU lyckade jag äntligen komma in på bloggen här.

Tänkte börja dagen med att berätta om vårt härliga besök vi hade hemma igår.

vita_tulpaner
vita_tulpaner
vita_tulpaner
vita_tulpaner_rund_vas
vita_tulpaner_rund_vas
IMG_5476

Vi började dagen med att handla. Jag ville köpa rosor men det fanns inga kvar. Det fick bli årets första tulpaner här hemma, det var välfyllt av tulpaner kan man säga. Vasen har jag fått av Thedde i julklapp, älskar den! ♥

recept_blåbärsmarmelad
IMG_5498
recept_blåbärsmarmelad

Gjorde egen blåbärsmarmelad. Typ det enklaste man kan göra själv, du ska få recept sen. Bakade också min galet goda och saftiga glutenfria limpa. Recept HÄR. 

IMG_5499
IMG_5500
IMG_5502
IMG_5517
IMG_5523
IMG_5524

Jag dukade upp med afternoon tea åt oss alla tills Fredrik och Carro skule komma med sina familjer. Jag gjorde trekantssandwiches med mitt bröd, sen gjorde jag en galet god laxröra till den. Jag bakade glutenfria scones. Sedan blev det en saffranskaka  med lingongrädde och riktigt kladdiga brownies. Allt var glutenfritt. Till sconesen var det hemmagjord blåbärsmarmelad och cream cheese. Jag gjorde också en brieost med honung och fikon på. GÖTTIGT!

IMG_5513
IMG_5526
IMG_5527
IMG_5528
IMG_5531
IMG_5532

Happy day! ♥ Det är det med dessa människor! 🙂 Hjärtat gör frivolter av fina människor. Dom här vill jag ska vara i mitt liv för alltid. Energi, glädje, allvar, lycka, framtidsplaner, ungar, hela sverige bakar, blogg, instagram, familj, middagsplaner, hög, lågt….alla ämnen får plats när vi ses och umgås. Fredriks blogg hittar du  HÄR, Carros blogg hittar du HÄR!

Underbart! Det blev en väldigt mysig eftermiddag kväll igår. Idag är det en slapp dag. I eftermiddag ska vi till mamma och pappa och äta lite. Sen är det inte mycket mer planerat. Jo, Tony ska gå på Star Wars med sina bröder. Jag har aldrig sett en endaste utav dom filmerna så jag stannar hemma i stugvärmen. Idag ska det snöa hörni, Milo är lyrisk…. Men det ska ju inte stanna kvar tyvärr, men det kan ju vara kul att få se den i alla fall.

Du, nu ska jag vara en bloggare som ni är vana att se mig så vi hörs sen igen!

Kram Nina ♥

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00