Godmorgon och VLOGG #2

Godmorgon!

Jag har just klivit upp ur sängen jag. 🙂 Låg på spikmattan vid halv 5 i morse. Jag har så sjukt ont i en axel och i mina leder just nu så jag kände jag behövde slappna av lite. Somnade sen om och vaknade innan sju, men har legat och dragit mig vilket är en lyx när man har sommarlov.

Iiiiih, på måndag kommer vårat uterum som vi ska bygga ihop, imorgon hämtar vi virket till själva altanen som uterummet ska stå på. Så det kommer bli ett herrans bygge hos oss här framöver. Jag är så spänd på hur det kommer att bli. Som vanligt har jag ju en vision om hur jag vill att det ska se ut? Sen är det inte säkert man får till det sen men ni minns väl vårt ”poolhus” jag satte ihop förra året? Det som jag jag gjorde av ett vanligt sånt plasttält/pergola? Det blev ju hur mysigt som helst.

poolhus

I vårt nya ”poolhus” (som är större än detta) ska vi kunna sitta och äta. Jag vill också ha en plats för avkoppling, jag tänker mig en gammal kökssoffa med en skön madrass och sköna kuddar i. Så att man kan lägga sig där och ta en tupplur. Ett barn kan sova där i medan vi vuxna äter en sen middag innanför glasdörrarna. Det här poolhuset kommer vi att kunna sitta i till sena hösten och redan tidig vår. Vi förlänger sommaren het enkelt. Åh vad jag längtar tills den är klar! ♥ Ni kommer såklart att hänga med i bygget!

uterum 2

Såhär ser det ut. Det är ett fristående uterum som står på en trall. Som sagt, längtar! ♥

Jaha, vad gjorde vi igår då? Det blev en ”bara vara” dag. Förhoppningen var att vi skulle åkt till badet, men Thedde som hade min bil blev sen på jobbet och i slutändan var det fotbollsplanen Milo ville åt. Så vi tog med oss fika, spelade lite fotboll och åkte sen till hamnen och åt en glass. Jag har gjort en VLOGG på hela vår dag som du kan se nedan! Jag skulle såklart bli glad om du ville prenumerera på min youtubekanal, Det gör du genom att klicka i prenumerera ikonen HÄR. 

Gillar du klippet sen så får du jättegärna klicka i tummen upp på inlägget, det gör man liksom inne på youtube. Enkelt sätt att göra det på är att klicka på youtube ikonen längst ned på själva klippet, då tittar du på klippet inne på youtube och kan också kommentera och ge tummar upp där. KUL JU! 🙂

https://youtu.be/QRvtk7dtW8E

Nu går det plötsligt inte att länka till min VLOGG men du hittar den HÄR på min kanal!

Nu ska jag äta frukost med Milo här, sedan blir det nog att åka ut till min vän Cias stuga och hälsa på. Vi hörs av sen!

Kram Nina ♥

 

 1. Erica skriver:

  Visst är det väl så att ni hyr huset ni bor i? Hur funkar det då med altanen och uterummet ni bygger där? Betalar ni allt själv eller står hyresvärden för kostnaderna också? När bestämde ni er för att bygga uterummet? Ni gjorde ju precis klar altanen.Ska bli väldigt roligt att se hur det blir!

  1. Ja vi hyr av en vän. Vi står för våra uteplatser själv. Vi ville ha en altan i nära anslutning till vår ytterdörr då vi inte har en balkongdörr, den gick inte att göra så stor. Planen har hela tiden varit att bygga ett inglasat uterum att förlänga sommarhalvåret med. Altanen var mer en spontan ide vi fick då Tonys bror rev sin altan och vi kunde återanvända grunden till den. 🙂

 2. Jag låg i soffan och asgarvade när du drog bort muschen, förlåt men det såg så roligt ut 🙂 kram <3

 3. skriver:

  Vilken härlig uteplats. Mer vblogg, det är härligt att få följa din/er vardag.

  1. Tack! Vad roligt att du gillar! ♥

 4. Maria skriver:

  Superfint uterum!
  Visst hade du provat någon ny ”penna” för borttagning av vårtor på Milo?
  Har för mig att du skulle recensent den. Har du gjort det och jag har
  missat det inlägget? Funderar på att köpa en för att få bort barnens envisa fotvårtor, men skulle vara kul att vet lite mer om den och om det ger bra effekt.
  Ha en bra dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..