Härlig kväll

Gokväll på er!

Sitter i soffan här och fortsätter semestermyset. Vi ska strax slå på en film. Sånt man kan göra såhär sent när det är semestertider.


Idag, efter bygge, skjuts/hämt av barn, matlagning och diverse små måsten satte sig jag och Tony för att ta en liten AW på altanen medan vi väntade på att maten skulle bli klar i ugnen. Det var så mysigt att bara sitta sådär och bara vara.

EFrer att vi ätit kom Thedde hem och överraskade Milo fullständigt. Milo hamnade typ i chock av glädje. Jag ska visa dig imorn sen!  Åh han blev/är så glad.


Lite senare tog jag och Tony cyklarna ned till hamnen för att ta en varsin öl. Elliot var hemma med Milo men kom ned med honom senare.

Tur var väl att vi sprang på den här ligan så vi fick plats att sitta. Exet Magnus, Basse (fd granne), Basses dotter Lowa och hennes kille Philip. Mys! När Elliot kom ned med Milo sen blev det glass för honom och sen en cykelfärd hem. Vi var hemma strax efter 10. Perfekt!

Hela familjen är vakna så fasligt sent numera. Milo somnar inte förrän vid 11-12 och vi strax efter 1. Nåväl, nu ljög jag som en häst travar. Haha…. Jag brukar vara den som somnar först i soffan faktiskt och ändå är det fett sent mot hur det är på vintern. När jag vill somna vid sex blecket.

Aja, nu vill Tony kolla film, bäst att sluta. Ha en fin kväll! Go’natt! ✨

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smarta hacks att göra hemma

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x