ANNONS

Lyckan!

/

Go`kväll bloggisar! ♥

Ligger faktiskt i soffan och bloggar ifrån datorn. Vår dag har handlat om att bygga, eller det är Tony som mest byggt, jag har kört marktjänsten. Sen kom syran, Pierre och bebis över. Snabbt efter dök svärisarna upp också. Det blev en fika under äppelträdet. Så mysigt. Att äntligen få träffa Edvard igen, ååååh….. har saknat honom så. ♥

IMG_1778

Nu är det á natural som gäller. Osminkat, håret uppslängt i en tofs och bekymmersynka av all sol. 😉 Precis så som en sommar ska vara. Har tittat på min karl när han bygger. Hämtat vatten, banan, gjort lunch åt honom. Allt för att han ska få det så bra som möjligt när han bygger. Sen kan det vara en osynlig piska också, jag servar och fixar så bygger han snabbare. 🙂 Kvinnlig list! 😀

IMG_1781
IMG_1782
IMG_1784

När vi lagt ned bygget för dagen var det såååå härligt att få sätta sig här och ta ett glas pepsi max på vår lilla altan. Såg att mitt nagellack på tårna sjunger på sista versen. Behöver verkligen ta tag i det, jag avskyr avskavt nagellack på tårna nämligen. Imorgon bitti tror jag att jag startar dagen med ett fotbad och fotfix faktiskt.

IMG_1783
IMG_1793
IMG_1795

Vi slog på grillen också och lagade lite mat på den. Det blev både kyckling och fläskytterfilé. Det blev även den där goda potatisen vi gör i foliepaket. MUMS!

IMG_1786
IMG_1799

Potatisen misslyckas verkligen aldrig på det här sättet. Det blir så fasligt gott alltså. Den blir alltid lite sådär krämig invändigt vilket är såå gott tycker jag. Passar så bra till allt!

IMG_1798

IMG_1801

Lite mosiga vi blev när vi ätit…..ojoj! Vi ser såå trötta ut här både jag och Tony. Eller är det avslappnade ansikten bara? Vetiisjutton alltså. 😀 Jag hade i alla fall kunnat somnat stående. Så skönt att sitta och bara njuta. Tur vi hade en liten skål med godis som vi kunde sockerchocka oss med. Hmmm… tidigare på dagen åt jag en halv påse bilar också. Voi voi! 😉

IMG_1789
IMG_1790

Du, jag lovade ju att berätta om hur glad Milo blev igår!! Inte nog med att han fick de här as-schyssta fotbollspjucken av sin storebror Thedde.

IMG_1787
IMG_1788
IMG_1791
IMG_1792

Thedde lovade honom en Real Madrid tröja när de nya matchtröjorna släpptes. Milo har räknat dagar, enligt vad Thedde trodde så skulle det släppas först om några veckor. Milo har knappt vågat tro på det riktigt sådär. Drömmen är ju att få ha samma matchtröja som Ronaldo ju! Så igår kom Thedde hem med tröjan innanför sin egen tröja med bara prislappen hängande utanför.

”Dra i den här” sa han till Milo och pekade på lappen.

Milo drog. Å gissa hans ansiktsuttryck?! Ämen obetalbart! Han blev så ställd så han visste inte riktigt hur han skulle göra. Han satt och höll i tröjan åt fel håll och vågade liksom inte vända den rätt. Han bara log med hela kroppen, hummade lite för sig själv och höll upp den. När sen Thedde slängde fram fotbollsskorna blev det som att det blev för mycket glädje för honom. Lite tårögd stod han där och bara stirrade.

Thedde sa efteråt att han skulle kunna köpa 10 tröjor till, bara han fick se den där minen. För han visste att den skulle bli oslagbar. Så gissa om han var stolt idag när han kom till fotbollen? Å alla ledare och kompisarna såg att han hade ny tröja och nya fotbollspjuck!! Ämen du hajjar ju stoltheten! Bästa Thedde, han gjorde Milos sommarlov tror jag! ♥♥♥ Han är så mån om sin lillebror Thedde. Å så avslutades kvällen med att få hänga med den andra brorsan, gå ut på cykeltur och få vara bara dom. Så jäkla fint, båda brorsorna samma dag. ♥

Nä, nu får jag skrivkramp i axeln snart. Gotta go…. rakt ned i soffan och somna tror jag.

Stor kram till dig och tack för du läser här inne hos mig! ♥

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00