Vilse på Gotland

Jag tänkte typ skriva godmorgon men inser att klockan nog är förbi det för längesen! När man är på semester så bara går tiden. PANG säger det så är det lunch, sen säger det PANG flera gånger i rad så är det kväll och dags att gå och lägga sig. Tony är inne på vattenlandet med Milo. Jag sitter och jobbar inne i husbilen. Vi resonerade som så att det nog inte var nån idé att jag följde med. Jag varken badar eller solar så då gör jag bättre nytta här faktiskt. 🙂 Tony och Milo är vattendjur så då kan dom lajja loss därinne. Ska dock jobba klart här och sedan sätta mig i solstolen i skuggan utanför och lyssna klart på en ljudbok. Egentid, lite härligt det också. Fick precis bilder skickat till mig och de ser ut att ha det hur skoj som helst.

I morse vaknade jag med dåligt samvete. Alltså, vi har ätit och ätit, gottat oss och bara struntat i all form av motion. Så i morse kände jag bara att nääää, nu räcker det! Nu är det dags att ge sig ut på en runda. Jag tog rygg på två tjejer som såg ut att hitta i området.

Långt där framme ser du en tjej med orangea shorts och svart tröja, bredvid en tjej med turkost linne. Jag knatade efter jag. Höll samma tempo som dom…..

Lyssnade på Alex och Sigges podcast med Milos hörlurar då mina blev kvar hemma under tiden. Fifan så jag saknar att podda. Jag får fortfarande frågor från folk som undrar om jag kommer att podda mer? Jag älskade det sättet att nå ut. Det var verkligen härligt och ärligt. Även om det var jobbigt att rodda allt så var det verkligen härligt att göra det en gång i veckan i ett helt år. Mycket hände och vi hade hela tiden så mycket att berätta. Jag funderar faktiskt fram och tillbaka, skulle det vara möjligt att starta någon form av podd mer och i vilken form? Vi får se?

Kolla så fint? Jag har verkligen upplevt allt på den här promenaden. Haha….. regnskog, vita promenadgator, bryggor, steniga vägar…ja men allt! Dom knatade på så jag fick hålla tempo. Grejen var att de startade från samma camping som mig. Jag hittar inte alls här och tänkte att jag tar rygg på dom så borde jag ju komma hem igen. Men herre vad de knatade. De tog en helt timmas promenad vilket jag kanske inte riktigt tänkt med tanke på att det var ett tag sen jag gick så långt. Jag brukar smyga igång så jag inte får ont. Men det var bara till att hänga på det. Haha! ♥ Tack tjejer för att ni ändå fick med mig även om ni inte vet det själva. Eller kanske undrade dom vad jag var för stalker? 😀

Måste berätta! Jag som alltid gnäller om att mitt ärsle flyger upp på ryggen när jag joggar kan säga att det gör det INTE med dessa på. SKINS heter dom och är en form av kompressionstights. Dessutom är de varma när det är kallt och håller en sval när det är varmt. Jag joggade lite då och då i morse för att komma ifatt tjejerna. Haha…. Oftast när jag stannade och tog bild så fick jag jogga ifatt sen så jag inte tappade dom ur sikte. 🙂 Men som sagt, inte alls den känslan med dessa på. Kändes som röva var fast som en tonårings alltså! Jag förstår det där med kompression också, det liksom tajtade till sig när man klev i dom. Perfekt ju! Sen var det väldigt sköna också. Satt som en smäck kan man säga. 🙂 TUMMEN UPP! 

Nu ska jag jobba vidare här. Du ska få se bilder från vår gårdag senare…. kan skvallra att vi var på afterbeach..

Kram Nina ♥

 1. Carro skriver:

  Ja, jag har sagt det förut och säger det igen: Börja podda igen! Älskade er podcast. Även om det inte skulle bli N&Ν-konstellationen så skulle det säkert bli kul.
  Fortsatt trevlig semester!

 2. Hm, det kanske var något jag vill testa, även om jag är en promenerare så är det skönt om allt sitter på sin ursprungliga plats och inte hänger och slänger. Såna ska jag kika på, skönt att du slapp träningsvärken.

 3. Ulrica skriver:

  Härlig runda :).
  Kompressionsbrallor är de bästa. Tänk bara på att du kan få lite träningsvärk av dem i början då de tajtar till blodtillförseln och gör så att blodcirkulationen går på högvarv. Jag fick djupa lektioner i dom där kläderna när jag hade/har problem med att mitt högerben somnar när jag springer.

  Kram Ulrica

  1. Jaså?! Det visste jag inte. Har ingen träningsvärk idag dock så kanske fick blodet inte jobba tillräckligt hårt. Har du fått ordning på benet? Kram

 4. Katrin skriver:

  som att ha en PT! Bra jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..