ANNONS

Godaste köttbullarna

/

köttbullar

Visste du att det var köttbullens dag idag? Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen. Bästa köttbullarna gör du på blandfärs!

RECEPT:

500 gr blandfärs
½ dl ströbröd
1 dl grädde
½ finhackad lök
2 rivna vitlöksklyftor
1 msk dijonsenap
½ dl finriven parmesan
hackad bladpersilja

Gör såhär:

Börja med att blanda grädde och ströbröd, låt det stå och dra i ca 10 minuter. Ha sedan i blandfärs, finhackad lök, riven vitlök, senap, parmesan och finhackad bladpersilja. Blanda om ordentligt. Rulla till bollar och stek i äkta smör. Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. En riktigt god gräddsås till är pricken över i:et! Sååå gott!

1
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00