ANNONS

Att återhämta sig! 

/

Godmorgon!

Något knackig natt med en karl som snarkar så taket vibrerar, telefoner som gått sönder samt borttappade telefoner som gör att man inte får tag på sina barn. Jag hade önskat att jag kunde slängt in ett riktigt positivt och starkt första inlägg denna första vardag på det nya året. (Nåväl, jag och Milo är lediga 1 vecka till så vardag på riktigt är det inte ännu, Tony började jobba idag dock.) Som sagt, det hade varit härligt att få starta starkt, men kanske återhämtar sig inlägget ju längre fram i det vi kommer? Vi är ju inte mer än människor, inga positivitets-maskiner som bara levererar.

Dock så tror jag så mycket på det här med tankens kraft. Att vi sänder ut mycket positivt bara genom att tänka annorlunda kring saker. Jag vet att det kan vara oerhört svårt, men man kan inte annat än försöka? Jag har blivit mycket bättre på det men det har tagit tid. Någon nämnde t ex att hon inte orkade vara positiv kring att gästerna blev sjuka på nyårsafton (precis som för oss). Där har jag utvecklats massor, jag låter mig sällan falla sönder och samman av motgångar eller av saker som inte blir som man tänkt. Förr kunde det vara hela världen för mig. Ledsen kan man bli, men inte rota runt i hålet för länge. Man kan försöka se det positiva kring det och sedan blicka framåt.

Jag tror också på att ha uppsatta mål. Något att sträva emot, något att sikta på. Undermedvetet gör det att du med tankens kraft kommer dit snabbare, för att ditt fokus och dina tankar cirkulerar kring målet. Här har jag en hel del kvar att jobba med, för detta är relativt nytt för mig. Men detta året ska jag sätta några mål, jag ska t.o.m köpa ett fint block och skriva ned målen. Varje kväll innan sängdags ska man kika i sitt block, påminna sig om målen och med tankens kraft komma närmare det. Det sägs att det funkar och att det funkar skitbra! Samtidigt i det här blocket ska man också skriva ned lite tankar om saker man är tacksam för, allt från enkla saker som att kaffet man drack på morgonen smakade gott till tacksamheten att ens barn är friska. Detta är en kioskvältare i positivism enligt de kunniga! Värt att prova tänker jag.


Jag inhandlade också en kalender av grannens jänta som sålde jultidningar. En familjekalender. En positiv kalender med lite härliga ord på vägen liksom. Den ska jag spika upp idag. Här ska antecknas i!

Jo men tammetusan, det återhämtade sig väl lite det här inlägget också. Positiv får vara dagens ledord. Även ett ”shitty” inlägg kan återhämta sig och bli lite pepp det också.

Ha nu en fin första vardag så hörs vi lite senare!

Kram Nina ❤️

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00