ANNONS

Portal och kattgos

/

Hallojsen!

Just ätit magen full av flygande Jakob, ämen huuuur gott var inte det? Tänkte bjuda på mitt recept lite senare, det är så sjuuuuukt gott. Älskart!

Idag var ju jag i Sthlm och hälsade på min nya portal. Bloggen kommer fortsätta här på www.niiinis.se men kommer att få ett lite annorlunda utseende, egentligen inga konstigheter för er alls mer än att det kan strula en del i början. Men vi håller kontakten och ni får såklart hojta om något är åt skogen sen. Men detta blir inom ett par dagar.


De har så fint kontor, älskar dessa lampor som sitter på väggen när man kommer ned till deras dörr.

Fint va?

Stod ett stoooort gäng med goodiebags innanför dörren som skulle till ett event.

Efter storstan och portalen åkte jag hem till småstaden och hämtade Milo. Snabbt handla, hem och laga mat för att hinna med att åka iväg till Hitta Katten. Tack till dig som tipsade, det var någon här inne hos oss som tipsade om det. Vi var där ock kikade idag. Ringde dom i förra veckan och hon bjöd in mig till ett besök. Jag berättade hela vårt livs historia kändes de som. Nä. Men allt om Toxy och vår stora sorg. Hon var så himla bra hon som var där, förstod allt jag menade.

Idag gjorde vi bara ett litet besök. Klappade och gosade. Bestämde ingenting alls ännu. Men vi tyckte väldigt mycket om den här sötisen.


Vi får se, när och OM den blir en ny liten hårboll här hemma?

Nu ska jag tvätta av mig sminket här. Hoppas Du haft en fin dag.

Kram Nina

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00