ANNONS

Omvandling barnrum

/

Tack för alla inputs och tips om vår lilla Majlis. Hon har inte kräkts eller haft diarré sen igår. Hon får nu bara torrfoder som är anpassad till hennes ålder och hittills fungerar det fint. Skönt! Hoppas nu att det ordnar sig. Är ju så nojig ändå liksom. 🙁 Börjar ju klura direkt om något kan vara fel på henne? Eller att hon fått i sig något farligt. Hon är ju rätt pigg på att äta allt hon hittar på golvet ska jag ju tillägga så nu är jag supernoga med att hålla rent på golvet. Hon bör väl inte få i sig något som inte är annat än kattmat nu när hon verkar så känslig. Håll tummar för vår lille katt…. ♥ Hon ligger precis intill mig här nu när jag bloggar. Hon är mycket för närhet vilket är så gulligt tycker jag.

IMG_6403
IMG_6410
IMG_6416

Jag lovade ju tidigare att jag skulle visa Milos rum också. Har fixat lite inne hos honom så det blir lite mer killigt sådär. Det har ju varit småbarn hittills, men nu är han ju äldre än litet barn så nu får det bli lite tuffare. Började med att göra en form av stadssilhuette ovanför hans säng som på något sätt fungerar som en sänggavel, av eltejp. Sedan har jag använt eltejpen att också sätta upp dessa små svarta kryss.

IMG_6409
IMG_6413

Ovanför hans säng gjorde jag en vimpel av svart grovt papper som jag klippte stjärnor ur och tejpade fast på ett hampasnöre. Tavlan är en RIBBA ram från IKEA som jag bara satt in presentpapper i för den där grafiska looken.

IMG_6406

Här 2 ramar med presentpapper också, sen en trästjärna med hans namn som jag gjort förut.

IMG_6407
IMG_6408

Här också ytterligare en vimpel som jag klippte ut i svart grovt papper och tejpade fast på hampasnöre. Det svarta bokstället som jag snickrat ihop gjorde sig väldigt fint på byrån också. Vi läser fortfarande och det kan vara så mysigt att kura ihop sig i sängen på kvällen och läsa tillsammans, mest jag….det är ju tänkt att han ska sova. 😉 Den guldiga pennhållaren har jag gjort av en botten av en petflaska.

IMG_6412

Kuddarna från IKEA och den lilla lightboxen från Rusta.

Nu är det lite mer pojkigt och halvcoolt sådär. Har köpt nya lakan också som är lite sådär coola också….. Känns som han växte flera meter av bara av att jag fixade lite i hans rum. 🙂

Nä, nu ska jag ta kväll. Ska lägga mig bredvid min minsting i familjen och snosa på honom. Ha en fin kväll nu fina ni. ♥

Kram Nina

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00