ANNONS

Kärlek till er! 

/

Godmorgon Alla Hjärtans Dag! ❤️

Ska ni fira idag? Själv vet jag inte om jag orkar riktigt, en dum halsont och öronont kom och tog mig efter min promenad igår. Har sjuka blåsor i munnen också. Tror jag vet varför. Låg ju i en utomhuspool och blev nog rätt kall om huvudet i lördags, mer behövs inte för tant Nina. Men men, NÅT ska vi i varje fall få ihop tänker jag.

Ska du fira det på något sätt eller tycker du det är en onödig hype?

Inatt vaknade Milo bara en gång, vi stålsatte oss som föräldrar och fick honom att somna om och då sov han mycket lugnare. Nattningen skedde i hans säng också och inte i vår. Heja oss! En del handlar ju om att vi föräldrar mjäkar lite för mycket får jag för mig. Nåväl, fortsättning följer…..


Det var i alla fall en urskön promenad igår. Hade Alex & Sigges Podcast i öronen och fick ett sånt SJUKT sug att börja podda igen. Har så mycket ämnen så ni anar inte. Skulle säkert fylla ett års poddande. Ibland undrar jag vart vår podd skulle vara idag om vi fortsatt?

Jag ska verkligen ta tag i det där igen. Verkligen! Kanske driva den själv men ta in människor att intervjua? Kanske får ja med mig Tony på ett hörn? Ja, vi får se? Vore ju sååå kul!


Jag vill i alla fall starta denna dag med lite Love-Bombing med er! ❤️ Lite nätkärlek helt enkelt. Utan er skulle inte bloggning vara alla kul såklart. Utan era avtryck skulle man tro att man var ensam här. Tack för att ni genom åren lyft mig när jag varit svag, jag hoppas att jag lyft någon av er bara genom att dela med mig av mitt. Tack för att vi alltid håller god ton här inne, min grej har aldrig varit att provocera….jag vet att vi kan ha olika åsikter om saker men det blir aldrig bråk! Det ÄLSKAR jag er för! Jag vill säga förlåt för att det blivit dåligt med bloggning kvällstid, men jag sover hela kvällarna eftersom jag vaknar kl 03 på morgonen. Jag har också varit lite låg då mina urinvägar samarbetar dåligt (ja fortfarande), har varit hos doktorn 3 ggr och på gyn 1 gång. Inga konstiga fel hittas. En ytterligare penicillinkur väntar på mig men just nu ”medicinerar” jag med ren C-vitamin. Vi får se….men då vet du varför jag varit lite frånvarande!

I alla fall, bloggen är större än någonsin och jag blir mörkrädd när jag tänker på hur många som är inne och läser här varje dag, på ett bra sätt alltså. Man får inte tänka på det för då får man tunghäfta. Önskar att vi alla kunde ses nångång, det vore fantastiskt!

Nu måste jag sätta igång med morgonbestyren, all kärlek till er!

Kram Nina

14
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00