Hur gick Loreen INTE direkt till final?

Hörni, nu har jag kollat reprisen på Mello ifrån igår, ja jag somnade ifrån. Nu sitter jag här med hakan i backen och fattar ingenting. Förlåt, men hur kunde inte Loreen gå vidare till final? Hon har alltid varit ”före sin tid” om ni förstår vad jag menar? Eller före ”svenska folkets tid” som det verkar eftersom hon ”bara” gick till andra chansen.


Nu har jag suttit och lyssnat på låten på Spotify flera ggr och jag bara ÄLSKAR den! Med denna scenshow och med det här budskapet så tror jag ifrån djupet av min själ att hon skulle vinna hela skiten! Så naket, hennes röst och hennes stil som är allt annat än ytligt och glammigt. Hon står där med sitt svarta långa hår, en nudiefärgad gympadräkt och bara drar av en låt som får mig att rysa ända in i märgen! Showen berör mig djupt, låten säger mig något och så hennes briljanta helt overkligt starka röst! Som sagt! Jag fattar ingenting!?

HUR GICK HON INTE TILL FINAL?! 

Vill du lyssna på den så delar jag med mig av länken här: https://open.spotify.com/track/0tUh8HzIVpZPFW7HzE5Vhk.

Lyssna och lyssna! Går hon inte vidare i andra chansen, ja då vettitusan alltså!!??

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
7 years ago

Låten var inte nåt bra, bara deprimerande att lyssna på.

Katarina
Katarina
7 years ago

Ukrainas bidrag förra året kommer att öppna upp för fler politiska budskap i mellon, Personligen tycker jag att 3 min är för kort tid att föra fram ett budskap på, det är därför det blir så rörigt med hennes scenshow. Tyckte att hennes låt var helt ok men överlag så är årets startfält inte mycket att ha.

Susanne
Susanne
7 years ago

Nej smaken är som baken vi gillade inte Loreen. Men vem vet hon har ju fått en chans till.

Th
Th
7 years ago

Håller helt med dej!. Loreen var grym som vanligt, hoppas hon tar sej vidare

Helene
Helene
7 years ago

Den var för svår den måste kännas igen snabbt. Kommer säkert bli en hit senare…

Anna
Anna
7 years ago

Men vad är det för fel på lite lätt och enkelt? Måste det vara ”svårt” och ”budskap” och bla bla? Ska hela mello och Eurovision förvandlas till nån slags arena för ”budskap” hit och dit så försvinner ju hela underhållningsvärdet. Ok, lite allmän fredpåjorden-trallala har väl alltid haft sin plats. Men nej, jag gillar iallafall inte Loreens bidrag och inte det som vann i fjol heller. Vi behöver väl få ha nån fristad från allt elände på jorden tänker jag. Det betyder inte att man ska blunda!!! Såklart inte!!! Men vissa sammanhang tycker jag kan få vara bara enkel, glad, trevlig underhållning.

Klara
Klara
Reply to  Anna
7 years ago

Så bra skrivet håller med dig i allt.

Em
Em
7 years ago

Tycker bara hon mumlar här inte ett jota va hon sjunger.

Nästa inlägg

En dag i Romme

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x