ANNONS

Glutenfria våfflor 

/

Glutenfria våfflor, ca 8 st.

100 g smör

4,5 dl mjölk

1 tsk bakpulver

4,5 dl Finax Glutenfri Mjölmix

0,5 tsk salt

1 tsk socker

Smör till våffeljärnet

Gör såhär:

Smält smör och tillsätt mjölken. Låt vätskan svalna. Blanda samman bakpulver och mjölmix. Vispa ner detta i degvätskan. Här låter jag det stå och svälla i ca 10 min. Tillsätt sen salt och socker. Rör till en jämn smet. Pensla järnet med smält smör och grädda smeten i våffeljärnet.

Servera med grädde och sylt, det är också supergott med glass och chokladsås. Tony brukar ha på smör och socker.

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00