ANNONS

Matjestårta

/

Hej finisar!

Denna helt underbara matjestårta (utan botten) bara måste du testa! Jag som inte ens gillade matjessill kan sitta och drömma om denna goding för den blev verkligen helt galet ljuvligt god! Passar perfekt på både julbord, påskbord och midsommarbord!

MATJESTÅRTA:

1 burk matjessill, (200 g)

3 ägg hårdkokta

0,5 rödlök

2 dl crème fraiche

0,5 dl majonnäs

1 dl hackad gräslök

1 krm salt

1 krm svartpeppar, nymald

1 dl hackade rödbetor

Gör såhär: 

1) Skär matjessillen i lite mindre bitar.

2) Hacka rödlöken. Blanda ut den med créme fraiche, majonnäs, 2 av äggen (hackade), salt och svartpeppar.

3) Bred ut den i botten på en form. Lägg sedan rader av hackat ägg (1 st), rödbetor och gräslök (går också fint att byta ut mot persilja eller dill) uppepå. Sen är det klart! Ät den till potatis och sill eller bara på mackan, såååå gott!

SE HIT

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

KIKA GÄRNA PÅ DESSA HÄRLIGA RECEPT OCKSÅ:

Hemmagjord pepparrots & saltgurkesill

Hembakat knäckebröd

Godaste fröknäcket

0

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00