ANNONS

HJÄLP MIG!!! 

/

Godmorgon! ❤️

Någon har gått och blivit könsmogen. Herre-min-jee…. Det kom som en blixt från klar himmel.

För någon dag sedan så låg hon i mitt knä och sov, ena benet röck lite konstigt. Jag blev lite fundersam och hann t.o.m tänka hemska tankar om att hon kunde ha nåt fel på hjärnan eller någon nervsjukdom  (ja, don’t blame me – hypokondrikerhjärnan när den är som snabbast ). Men så igår morse märkte jag att hon var så konstig. Hon hoppade upp i mitt knä, sen kunde hon inte ligga still. Klappade henne men hon åmade sig på ett sätt som jag inte sett tidigare.

Sedan ställde hon sig i den berömda ”honkatt vill ha hankatt” positionen och DÅ slog det mig. OH NOOOOOO! Vet ni vad jag gjorde? Kontaktade veterinären i samma sekund….för jag minns hur det var när vår honkatt vi hade när jag var liten löpte. Veterinären ringde mig och han berättade att hon nu höglöper och då får man inte kastrera utan vi måste vänta så det värsta är över då de är extra blödningsbenägna då. Så i slutet av veckan ska jag ringa honom igen eller så fort hon lugnar sig.

Men på riktigt! Hon står och vrålar nere i trappan nu. Hankatterna springer på gården och jag håller på o smälla av. Samtidigt som jag tycker hon är svinjobbigt så tycker jag så oerhört synd om henne. När hon försöker sova så krampar hela hennes kropp. Hon stryker sig mot möbler och mot oss heeeeeela tiden och låter som om hon pratar. Hon är rastlös, äter inget och står i den här ställningen mest hela tiden. Lite läskigt äckligt samtidigt som jag bara vill hålla om henne och säga att allt snart går över. Hon fattar ju inte vad som pågår liksom mer än att hon skulle kunna tugga sig ut från huset för att få sig ett skjut liksom.

Igår badade jag henne lite i handfatet. Du vet, ”ta en kalldusch” så det värsta går över liksom. Hon satt helt still och verkade t.o.m njuta av det. Jag pratade lugnt med henne och strök vatten på henne och då blundade hon. Lilla hjärtat….

Men hörrni mina fina läsare. Ni som kan något om katter. Vad ska jag göra för att underlätta för henne? KAN jag göra något? Det är såååå synd om henne och hon är såååå jobbig just nu.

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00