ANNONS

När man är en räddare! 

/

Halloj i stugorna!

Slut som artist är jag. Totalt. Nu har jag jobbat sen 8 i morse och kom precis hem igen. Det blev en typ 13 timmars arbetsdag idag. Men nu är det skinande rent i Kaffestugan. Knäppte av några bilder med finkameran på dagen men orkar bara inte tanka ner dom i datorn nu, så jag bjuder på några mobilbilder från dagen.


Nu har det flyttat in en jättefin växt från Härnevi Plantskola i den stora korgen. Det kommer också att bli både kuddar och dynor på pallarna. En fin stor duk på bordet också.Vi älskar vår lilla Kaffestuga. Idag hade vi musik på medan jag städade och Tony fixade med sladdar. Så skönt att han är lika engagerad som jag. Vi är lite så. Vi gör ju typ allt ihop, även fikasatsningar. Mårbackorna har flyttat in också. Båda från plantskolan, så höga och fina. En av dem fick jag av våra fina grannar som kom ut och hälsade på i Kaffestugan.


Det här är jag så stolt över! ❤️ Jag som älskar dessa fantastiskt kloka och vackra djur. Jag har tagit in ett kaffe från Arvid Nordquist som bidrar till att rädda Afrikas elefanter. Dricker du det så bidrar du också.


Himlen var såå vacker när vi åkte hem ikväll. Alldeles rosa.


En trött Niiinis…nu ska jag gosa ner mig i soffan här och slumra i soffan. Har katten liggandes på mina ben. Hon är sur för att hon fått vara själv så mycket idag, närå….men extra gosig blir hon då.

Ha en fin kväll nu alla fina.

Kram Nina

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00